Pereiti prie turinio

Rusiskos technikos galimybes


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 57
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Tai naturalu, juk rusijoi nėra kelių, tik kryptys :D . O ar isivaizduojat kiek laiko šoferiukai praleidžia kuvaldom mosuodami, remontuojant tuos technikos "stebuklus"? Teko pabuvot už uralo, tai mačiau kaip realiai eismas vyksta : tarpmiestinis "autobusas" - triašis zilas su buda keliaiviams.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tokiais keliais volvo ir iveco nevazineja, del to ir lygint nera ka. tokiom salygom vakaruose yra sukurti kiti aparatai, pvz TATRA. del pravazumo gal ir nebutu geresni, bet kad prastesni tai tikrai ne, na o del patikimumo manau net neverta gincytis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del komforto ir kokybes ner ka ir kalbet, bet galimybem tai tikrai reik gerai paieskot :(

Tatra teko vairuot- nusileidzia gan smarkiai, MAN 6x6, 8x8 taip pat teko ir ne stebuklas, pvz man 6x6 nusiliaidzia Krazui-255 su 6x4 vaziuokliai nors blokujasi visi 3 tiltai, MB 6x6, 8x8 beveik tas pats kaip ir MAN, Iveco 6x6 gamtos klaida :)

kokia dar technika naudojama musu krastuose teko vairuot ar matyt, kad galetume palyginti...

kokybe ir komforta daznai kompensuoja galimybe remontuoti lauko salygom ir tech paprastumas :(

is mano patirties: rusijoj parkinge furom, ziema, -30;-33C, vargsas vokietis bando uzsikurti MANa, nesigauna, kalbos nulis :( , bet jis nedurnas vokietis, prisiziurejo kaip rusai kuria savo MAZ, Kamaz, Kraz su fakelais, pakisdami po karteriu ir kuro vamzdeliais padare ta pati ir su savo MANu. Is MANo pasipyle visi imanomi skysciai kaip is drusliako :) ir aisku neuzsikure :( vaziuojant atgal po poros savaiciu jis dar stovejo, as vaziavau su Kamaz :)

Europoje padidinto pravazumo auto beveik nereikia, vat Norvegijoj vienas savivertis yra 6x2 ir to uztenka :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na 6X2 tai jau ne savivartis ir tiek vakaruose tiek pas mus tiek Rusijoje kai vyksta statybos praeinamumas reikalingas, Tik visi tai supranta skirtingai, pažystamas pasakojo kaip sibire su sraigtasparniu skraidė šnapso pirkti, keliu nebuvo :o ,čia kaip toje reklamoje, protu rusijos nesuprasti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

teko skaityti ,kad meksikieciai nemazom partijom perka uralus rusiskus ,tik siuncia i rusija variklius dyzelinius ,kad is karto sumontuotu ,o uralai labai pasiteisino po uraganu ,kai neprivaziujamu vietu ir keliu uzverstu gan nemazai ,kur nepravaziuoja kita technika ,o uralai be problemu ,sia tau ir rusiska technika.Ka jau ka kas karo pramonei skirta ruselis moka gaminti ,o jai dar butu kultura gamybos tai ne kalbos nebutu,nors is vienos puses pagalvojus kam stengtis kai praktiskai sudarytos savai auto monopolinei pramonei gyvuot.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uazo nupirktas zurnalistas :lol:

Tikrai nupirktas :D Bet..kai medziokleje sukrenta atrodo beviltiskai Uazas ar bet koks kitas dzipas,evakuatoriumi be isimciu esu as su Uazu..jei atvaziuoju su Pajeru,kazkaip jau esu ne is tu kurie gali kazka evakuot :D

Tiesa Pajeras standartas.oUazas toli grazu nevisai :D:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O seimininkus te "buhankes"turi?

jos yra musu klubo, su jom kas netingi tas ir vaziuoja :lol: tik remontuot nera kam :twisted: tai viena is priezasciu, kodel as isigijau maveri :lol: nes sedet viduje, kai ten sulinde 10 medziotoju, 2 sunys ir imestos pvz 5 stirnos be viduriu, tai kvapelis ir komfortas ten :pig: neskaitant apie svara :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.