Pereiti prie turinio

suvirintojo skydelis


darriuss01

Rekomenduojami pranešimai

šiaip dar toks klausimas, kuo suvirinimo skydeliai skiriasi, nes kainos nuo 25 eur iki tūkstančių... Gal savoms reikmėms pakanka ir 25 eur ?

Pigesni netemsta taip kaip turetu. To per daug uztemsta to per mazai, tai suveluoja, tai neprasvieseja kuris laikas nors nevirini. Nupirkau uz 100eu galvoju man uzteks, tamsumas nesireguliavo, tai kai kada per daug uzniaukdavo , nieko nesimatydavo,ir pagavau pora zuikiu, tai nuvaziavau nupirkau uz 300, kur viskas reguliuojas, tai tas jau normaliai, man uztenka, o su anuo vaikas is toli ziuri kai as virinu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Suvirinimo medžiagomis ir įranga prekiaujanti kompanija Rywal man labai rekomendavo Most skydelį - ESAB kopija (jie prekiauja ir ESAB skydeliais). Beje, keičiamas maitinimo elementas, tad jam pasibaigus, nereikės mesti lauk skydelio. Mokėjau gal 47€. Reguliuojasi 3 parametrai (tamsumas, atsiniaukimo užlaikymo intervalas ir dar berods užsiniaukimo reakcijos greitis). Kol kas patenkintas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Belekoks skydelis saugo akis normaliai, o kad blogeja matymas tai senatviniai pakitimai organizme ;)

gerai tu cia pasakei, blem nebereikia man naujo skydelio.. :) o jei rimciau, tai taip, regejimas mano nebe koks as zinau, bet po suvirinimo darbu, jauciu kad pablogeja dar labiau trumpam.... nu nezinau, bet taip yra....

o be to sendien issinesiau skydeli pries saule, NEUZTEMSTA! sukinejau visus reguliatorius, nifiga....pries tai ESSAB turejau, tikrai buvo geresnis viskuom, bet pasibaige ir teko ismest.. sakau paimsiu piguva pabandysiu.. bet matau kad ne tas pats..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.