Pereiti prie turinio

gal kas bande det karbiratoriu no kitos masinos ant uaz


Rekomenduojami pranešimai

gal kas bande gal galetu pasidalint informacija , turiu minti kad turetu tikti no nissan patrol 2.8

 

Buvome su tevuku pritaike nuo audi 1.9 penkiu cilindru,vaziavo neblogai kiek atsimenu,bet neilgai,nes kazkas suluzo niekur negavom kito,tad pakeitem varikly i 2.3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bandzau tvarkit nesigauna ten kaskas pres mane buvo ilindes ir nekaip negaliu padaryt kad normalai dirbtu

naujas kainoja palei 70 eu ... ar verta burt? dirbantis  B U  40, ar verta burt? Ei vazioji su dujom, veziok antra plude ir psio...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...
  • po 4 mėnesių...

ar imanoma ant  gaz 21 variklio (21 volgos) uzdet kita karbiratoriu pvz dviem kamerom. nes dabar pas mane k 129 karbas. galvojau kad eis uzdet 24 volgos kolika ir det lada solexa. bet pasirodo 24 variklio galva kitoke ir netinka 21 variliui 24 kolektorius. gal yra minciu kazkokiu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man rodos 2410 volgos galva yra kitokia. O kolikas su dvigubu išmetimą. 24 volgos kolektorius turi tikti 21 volgos motorui(maža ko nežinau arba neatmenu). Jei netingi sukti varžta, imk lauk ta galvą jei tikrai netinka tas kolikas ir dėti su tinkančiu kelektorium ir plius padaryti kad suspaudimas būtų 95 benzinui. Pagyves motoras dėl karbo ir dėl suspaudimo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip as ir isiaiskinau liko vienas varijant vel bandyt atsistatyt k129 ir bandyt lakstyt su tuo ka dabar turiu jei links variklis tada ir pasikeisiu i 24 galva. Nes dabar gaila kelt galva nes kaip nusipirkau uaz buvo su prapusta tarpine tai skutau bisky galva ir uzdejau. Gaila darbo ir laiko :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai butent reikia deti 24 volgos galva 94 mm aukscio skirta 92 bendzinui (didesnis suspaudimo laipsnis) kolektorius nuo 2410 volgos su dviem ismetimo vamzdziais ir karta va toki  :D ir graziai dirba ir gerai lekia. Jei reikia as turiu paprastu uaz galvu, 98 mm aukscio iskarto su kolektoriais :)

 

https://www.drive2.ru/l/788517/

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reaguoja tai gerai ten viskas, bet mano nuomone jei vaziuoji nedaug tai neverta deti, tas balionas bagazineje. As asmeniskai siaip pries dujas nusistates esu tai del to ir nepatinka man jos. Su uaz i darba ir prie juros nevaziuoji tikriausiai, tai pramogai galima skirti siek tiek brangesniam kurui pinigu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 9 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.