Pereiti prie turinio

aidux

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas aidux turinys

  1. Weber nuo senu Ford Sierra ir Ford Taunus (virs 2.0 Litro, lyg nuo 2.3, 2.6, 2.8), jei neklystu, turetu tikti. Ant VAZ tiko. Galima aukcione nupirkti, susitvarkyti ir vargai bus pamirsti.
  2. Turiu Siera 2.3D varikli ideta i UAZ 469. Variklio apacia uzkalta, indeklai suplyse, tad isdraskytos guoliavietes. Reiskias veleno slifavimo neuzteks. Dabar tiksliai nepamenu, kaip su greiciu deze sujungtas. Pamenu, kad tarp greiciu dezes ir kozucho yra plokste. Parduociau ta konstrukcija. Tik reikia man per Velykas paziureti palindus idemiau. Visas variklis su deze ir kozuchu butu 200 Eu. Jei man pristatot gera UAZ greiciu deze su ryciagu, tada 120 Eu. Randasi Kelmes rajone. 868792751
  3. Tiksliai nezinau, lyg Suzuki.
  4. Aciu, Pikaso, uz patarima. Bet, kol bedu nera, nelisiu.
  5. Vasarai buvom nurenge. Vaziuojam kol kas be bedu.
  6. Parduotuvese ant taros parasyta tepalo paskirtis. Variklio. Transmisijai. Butu greiciu dezei ir razdatkei. Diferencialo arba hipoidiniai. Butu reduktoriams. Galiu klysti tame dalyke, ar razdatke neveikia kaip diferencialas, ar i ja nereikia pilti reduktoriui skirtu tepalu. Cia luktelk labiau patyrusiu konsultacijos. Del paciu tepalu. Svarbu ne tiek jo brangumas, kiek gamintojo nurodyti parametrai. Ju laikytis butina. Jei neturi manualo parasyk, bandysiu rasti. Varikliui geresnes kokybes pusiau sintetiniai ar net mineraliniai geros kokybes, su salyga, kad laiku keisi. Transmisijai ir reduktoriams imciau brangesnius (havy duty), skirtus didesnem apkrovom. Vis tik kartais visureigio rezimu vaziuosi.
  7. Tur but dar negreit, jeronimai, ta liga ateis. Reikia su standartu viska ismeginti.
  8. UAZ 31512, 2,445 cc 55 Kw, benzinas dujos, visapusiskai tvarkingas. Vaziuoja puikiai. Habai pajungiami atjungiami ranka, varztu sukineti nereikia. Geresniu foto idesiu vasara. Diaugiuosi.
  9. Nu tai mano muzikisku supratimu butu taip. Uzsisakai lentpjuvej tokiu pat lentu kiek reikia. Lentpjuviej lyg po 6 metrus ilgio standartiskai pjauna. Tai reiketu paciam issimatuot, kiek tu lentu reiks. Stori ir ploti pagal uzsakyma ispjaus. Susipjaustai pats pagal ilgius, issigrezi skyles, kur reikia, varztais prisuki. Po to atrabotke nutepi ar dazais, jei nori, i vsio.
  10. Ka gi. Nusibodo planuoti savo luzenos remonta, tad isigijau brangesni, bet normalu savo kaimui. UAZ 31512, 2,445 cc 55 Kw, benzinas dujos, visapusiskai tvarkingas. Vaziuoja puikiai. Habai pajungiami atjungiami ranka, varztu sukineti nereikia. Geresniu foto idesiu vasara. Diaugiuosi.
  11. Vis tik bandau dar sia vasara savo UAZ prikelti. Nuo rytojaus...

    1. vytis

      vytis

      vasara jau link pabaigos...

       

    2. aidux

      aidux

      Nepavyko man sia vasara. Kita matysim, kaip bus.

  12. Isvaziuoti i gatve su juo nebeteks, tad galiu prisipazinti. Variklis Ford Sierra 2.3 D. Kaip issiaiskinome-papjautas. Popieriuose standartas, o originalaus variklio staigiai ideti neina, nes keistos tvirtinimo ausys ant remo. Analogisko dyzelio deti irgi nera prasmes, nes po vasaros baigiasi technine apziura. Turiu dar Uaz 3151 benzina veikianti, tik gerokai papuvusiu kebulu. Dabar aiskinsiuos su zmonemis kas pigiau ir paprasciau-puveka pavirinti ar kebula permauti. Neaisku, ar sia vasara i gatve teks isvaziuoti. Na, o su Uaz 3151 laukuose dar planuoju pora kanistru sudeginti.
  13. https://www.google.lt/search?hl=lt&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=955&q=W+123+kardano+guma&oq=W+123+kardano+guma&gs_l=img.12...2851.11740.0.13927.18.8.0.10.0.0.147.744.6j2.8.0....0...1ac.1.64.img..11.7.597.rNb3NgasMLs Kokias gumas deti priklauso nuo to, kieno chvostovikai ten palikti.
  14. arunas469, parasyk man i privata ar tiesiai paskambink su savo alio. Mano 868792751. Rodo, kad tu negali priimti PM.
  15. Aciu, Tadas2. Konspektuosiu po truputi.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.