Pereiti prie turinio

dalas

Nariai
  • Pranešimai

    133
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas dalas turinys

  1. Dar gali pabandyt per nuorinimo tašką vakumo pagalba užpildyt visą sistemą. Šiandien keičiau keturačio galinį stabdžių cilindruką, tai niekaip neužpumpavau. Vakumo pagalba iškart stabdžiai atsirado.
  2. Gali būt pagrindinio cilindro problema.
  3. Gerai nepamenu, bet lygtai nuo audinės buvom pridėję, labai gerai dirbo varikliukas.
  4. Interkuleris atausina ora kuo vesesnis oras tuo yra maziau isretejas, tai reiskia , kad daugiau deguonies tuo geresnis kuro sudeginimas tuo daugiaus kw.
  5. Beje kazkur buvau rades straipsni apie 444 varna tai buvo lietuvoje isrinkta pati seniause ir dar iki siu dienu islikusi gyva.Jei neklystu gamybos metai nuo 80 iki 85.
  6. Jonseris yra tapati varna tik kitai drabuziai aprengta,beje zymiai minkstesnis. Pirmasis pradejo deti spyruoklinius amortizatorius.
  7. Savaitgali grisiu i teviske paziuresiu ko ten like.
  8. As dar teviskej turiu 444 modelio kevalus tevas kazkur 84m su jom pradejo dirbt,kazkoks stebuklas buvo po druzbu ar uralu.
  9. Taip su tavim pilnai sutinku varnos ir pasibaige situo modeliu.
  10. Taip su tavim pilnai sutinku varnos ir pasibaige situo modeliu.
  11. Sveiki visi atejo galas mano senukui jonsered 2150 tad reikia naujo pjuklo.Dilema kure firma rinktis, vieni sako kad varnos nusivazeve kiti ant kitu loja Gal kas daugiau su miskai uzsiima ir turi patirties su siu laiku pjuklais.
  12. atsukus nuorinimo varzta ar, atsileidzia ratas.
  13. Sveki visi manau is cia esanciu tikrai kazkas dirba,ar dirbo su mini krautuvais tipo bobcat ar kitu firmu.Reiktu informacijos koki yra patikimiausi,kokio svorio rinktis.Asmeniskai esu dirbes su Gehl firmos tai valdymo rankenos nepatiko per diena riesus pakerta.
  14. Razdatkej nera tarpasinio,kieta stoga galima rast bet lietuvoje siunkiai blokyruociu orginaliu nebuna.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.