Pereiti prie turinio

Dyzelis,dujos ar benzas


Rekomenduojami pranešimai

Kas geriau?kalba eitu OF B.kas patvaresnis?dyzeliniai ,benzininiai ar su dujom? Ir kad nereiktu kurti atskiros temos dar idomi nuomone apie ju razdatkes ir reduktorius.kaip kebulo liftas?sudetinga? Kaip i kebulo kelima ziuri TA?

Redagavo Mandarinas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas. Dyzelis tikrai kantrus ir ne itin reiklus. O jei galvot apie benzina, tai tik 3,2, nes 2,2 bukas tiek su dujom, tiek su benzinu vaziuojant. Taciau kaip su patvarumu, sunku pasakyt, nebandes 3,2. Razdatke ir reduktorius laiko gerai, bent jau su standartiniais ratais ir ne kasdien malantis po dumblynus. Tiesa, jau antra karta sugedo per 3 metus varikliukas prie greiciu dezes ijungiantis ir isjungiantis razdatke, bet panasu, jog del to, kad vis prigaudo vandens, nes meistrai patingi normaliai viska uzsandarint. Del lifto nezinau, bet kiek teke girdeti, nemegsta TA tokiu dalyku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

apie benza neturiu nuomonės,o dyzelis tas pat kaip zefyroj ar vektroj,neturi opelis matoro visureigiui,visi jie adaptuoti iš lengvuškiu.nors keliu tas 2,2 gan gyvai bėga.tiltai nera stipriausia OF vieta,o razdatkė laiko.negirdėjau kad kas su ja bėdų turėtų kaip minėjo Klevas dedi 31'' ratus ir vargo nematai na gali šiek tiek sukelt gala spyruoklėm arba saibom po jom priekį torsionais proto ribose,ar verta kėbulą nuo rėmo kelt čia jau pagal poreikį ,veiklos yra bet padaroma,aš nematau didelio pliuso šito liftavimo jei giliai nesiruoši nert

  savo frontę A sukėliau po lingėm spyruokles  o priekį torsionais ir vaizdas geras  ir stabili buvo,man to pakako

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.