Pereiti prie turinio

Daras

Nariai
  • Pranešimai

    114
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Daras's Achievements

0

Reputacija

  1. Kad cia beda nera aiski. Reik jungtis prie kompo ir daryt diagnostika, nes priezasciu begales. Kompas pamates, kad kuri nors sistema zenkliai streikuoja, ar tai butu kuro padavimas, ar oro padavimas, ar recirkuliacinis voztuvas(egr) visada jungia avarini rezima. T.y. atjungia turbina ir sumazina kuro padavima, del ko masina pasidaro visai buka. Bet tai tikrai nebutinai reiskia kad kalta turbina. Gali but kaltas bet kas, tiek vakumines slangutes, tiek vakuminiai voztuvai, tiek turbinos slegio daviklis, tiek pati turbina, tiek kiauras interkuleris, tiek egr, tiek per mazas kuro slegis ir t.t.ir panasiai.
  2. Su saviske 2.2Dti 88kw pravaziaves nuo 150k.kai pirkau iki beveik 500k. dabar. Jokiu problemu nei su greciu deze(mechanine), nei su varikliu apskritai neturejau. Variklis traukia kaip naujas, tepalu ne laso nevalgo dumingumas per TA vos ne nulis. Nors anot ne mazos dalies komentatoriu nuomones forumuose, jinai su tokia rida jau 2 kartus turejo but atsidurusi metalo lauze. Tiesa, kas liecia varikli, tai teke tvarkyt gazo sklendes elektronine dali (NE siurblio), bet su siuo gedimu as ja ir pirkau. Su velenais problemos labiau budavo Vectroms B iki 2002m. Naujesnems kaip ir nebeteke girdet nieko apie tai, nors varikliai iki 2005 dar 2.2dti ejo. O su Fronterom isvis neteke susidurt, kad kam butu nuluzes velenas.
  3. Sveiki. O valytuvu rankenos galas nesisukineja? Pas nemazai Fronteru B esu mates si reguliavima. Pas save irgi galvojau, kad nera, kol nepamaciau pas kolega.
  4. Na del lsd tikrai labiau neuzklimpsi, nes rimtoj bekelej is jo maza naudos. Didziausia jo nauda jauciasi, kai kelio danga slidi, bet ne klampi. Ypatingai ziema ant sniego ar ledo ar vasara ant kokio molio, kai svieziai palije. Na dar siek tiek vaziujant kalvotu reljefu. O jei pjauni gilias vezias , tai antras galinis ratas niekada nesikasa, ir tie keliolika procentu sukibimo antram galiniam ratui tikrai negelbeja, juolab kad pagrindini darba vistik dirba priekinis tiltas.
  5. Deja, tai ne tik teorija...o fotografuot reikia ne kokioj vietoj yra siulas, o kaip sviecia nakti ant sienos halogenas ir led. Ir tada nekyla jokiu klausimu. Aisku, tobula dar butu su liuksometru pasimatuot ryskuma ir palygint, nes daznu atveju zmogus balta ar melsva sviesa suvokia kaip ryskesne, nors apsviestumas buna mazesnis nei su gelsva. Be to, neteke susidurt, kad priesrukinese h7 butu?
  6. Taip, fokusuoja reflektorius, bet jis pritaikytas fokusuot spinduli tada, kai sviesos saltinis yra idealiai toj pacioj vietoj kaip ir halogenines lemputes plaukelis iskaitant tiek jo ploti, tiek ilgi. Sito tipo(cob) ledai yra labai toli nuo to, nes labai platus, tad fokuso tikrai nebus, vadinas svies padrikai, o tai reiskia neapsvies ten kur turi apsviest ir akins kitus. Todel ir nuotraukoj atrodo, kad sviecia labai ryskiai, nes sviesa nekoncentruota i taska. Vieninteles led lemputes, kurios vertos demesio, tai Philips led x-treme ultinon, bet ju kaina kosmine. Tiesa, yra dar viena kita kokybiskesne kopija, bet esme, kad butu tokio tipo led chipas kaip pas philips. Is visu kitu norimo rezultato nebus, nebent tik del grozio.
  7. Led ines lemputes dabar tokioj kurimo stadijoj, kad vatai absoliuciai nieko nereiskia. Esme, kaip spinduli fokusuoja, o sitos jo tikrai nefokusuoja. Ir kitas dalykas dar del vatu, garantuoju, kad pamatavus su testeriu, net 20 vatu jos nebus. Neisivaizduoju is kur kinieciai tuos vatus tokius rauna.
  8. Tai problema tada bus ne apsauginese skardose, kurios daznai surudyja ir nuluzta. Bendradarbiui taip budavo, kad tik pasivazinejus po purva suesdavo ir kalades, ir diska. Po 2 kartus pakeistu kaladziu ir disku AUTORIZUOTAM Opel servise, kurie teige, kad tos skardos visiskai nereikalingos, nuvare i kita servisa, padare jam tas skardas, nes nejo ju niekur sveiku gaut, ir visos bedos baigesi.
  9. O kodel galvoji butent apie automata, juolab, kad ne kasdien po miesta drozt ir plius dar sniega nusistumt, tai mechanine kaip tik tokiu atveju?
  10. Kazkaip ne karto neteko su tokiu susidurt, bet buvai teisus, skelbimuose tikrai ju yra.
  11. Retas variantas Lietuvoj rast dyzeli automata. Tad ir ziuniu apie ju patikimuma mazoka.
  12. 2003m. 2,2Dti, 88kw. Reikes gal kada nuplaut ir pafotkint, nors nieko labai ypatingo, beveik stock'as.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.