Pereiti prie turinio

Žoliapjoves pirkimas


Mendis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Ieskau savaeiges zoliapjoves galincios pjauti auksta zole, su trimeriu mosuoti pabosta, perdidelis plotas kaime... :) Gal kas kokiu patarimu turite, kur ir ko ieskoti? Geriausia naudota...

 

Teke yra matyti tokiu, priekyje toks kaip dantytas pjuklas ir kerpa aukstus zabus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 162
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Dar yra pasirode zoliapjoves, veikiancios trimerio principu, tik kad su ratais.

Zilka bene dvigubai storesne nei iprasta trimerio.

 

http://www.irankiai.lt/zoliapjoves-vejapjoves/Vejapjoves-zoliapjoves-benzinines/zoliapjove-McCulloch-MWT420.html

Turejau tokia sesis metus, - kainavo 1300 Lt, - neblogas zaislas, bet antra karto jos nepirkciau...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

imčiau tą šienapjovę dalginę kur būna ale motoblokas. dirvonuojanti pieva abejoju ar bus labai lygi, o daužyti žoliapjovę po akmenis kurmiarausius ir pan nebus jokio tolko, juolab jei ir žolę didelę pjausi (nepjausi gi kas savaitę kaip kokios vejos aplink namus). arba išvis perkiesi ta japonišką traktoriuką su žolės freza a kaip ji ten vadinasi (nupjautą žolę susmulkina) ir leki per Lietuvos laukus ir klonius pasistraksėdamas B)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu tokią seną, Agria, šienapjovė 120 cm pločio, 180 kub. cm dvitaktis variklis, ima ir jaunus medelius iki 1 cm skersmens. Iš senesnių populiarios čekiškos MF70, tai motoblokas, prie jo galima jungti ir kitus mechanizmus. Naujesnės būna keturtaktės. Dabar ieškočiau tokios, daugiausia pasiūlymų būna "skelbiu.lt". Pjaunant aukštą žolę, daugiausia darbo yra ją sugrėbti, ta prasme patogu turėti ir vartytuvą, yra tokie prie MF70.

 

A.

 

Sveiki,

 

Ieskau savaeiges zoliapjoves galincios pjauti auksta zole, su trimeriu mosuoti pabosta, perdidelis plotas kaime... :)/> Gal kas kokiu patarimu turite, kur ir ko ieskoti? Geriausia naudota...

 

Teke yra matyti tokiu, priekyje toks kaip dantytas pjuklas ir kerpa aukstus zabus :)/>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, sugalvojom namie kad reikia traktoriuko zolei pjaut. Reikia kad zole surinktu, kaina apie 3 kLT. Realiai nieko nesuprantu apie juos, gal kas paprotins i ka reikia ziuret, gal kazkurie turi kokiu maloniu navarotu? Pervertes autogida va ka randu uz panasia kaina. Kuris butu lyderis tarp situ traktoriuku ?

 

http://www.autogidas...d-22334191.html

http://www.autogidas...e-22332193.html

http://www.autogidas...a-22341927.html

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei būtų tvarkingai prižiūrėtas (ne visada jie išmesti pas mus atvažiuoja), geriau jau gero firminio vardo naudotas nei naujas ciung cing ciangas.

 

patarčiau dasimest dar šiek tiek ir pažiūrėt kokį naudotą jhon deree ( a kaip jis te rašos). tikrai būna neblogo stovio.

 

 

kas liečia visokius yardmenus ir pan - subiro, ir prasideda dalių paieškos. o kartais tenka ir kaip šarui zbignės paieškot.

 

 

dar patarimas, žiūrėk kad būtų hidrostatinė (automatinė) dėžė greičių. patogiau dirbti, patvaresnė. nes su kuo teko bendrauti kas turi su mechanika - visi keikia.

 

O jei dar nupirkt išeitų ir dviejų cilindrų - išvis pasaka. daug maloniau dirba, garsas tylesnis, galios daugiau.

 

 

pats pjaunu su al-ko. naują pirkom, tikrai nesigailiu. 2 cilindrai, 16 ag, renka, meta per galą. tai vasarą žolytes pjaunu, surinktuvą nuėmęs prie namų parką formuoju - pjaunu kur kažkada buvo ganykla, pieva. tikrai nėra idealiai lygi, bet tikrai pjauna super. o didžiausias džiaugsmas rudienį kai ir lapus susirenku ir grėbliu mojuot nereikia :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galvotum apie naują už kokius 8 gabalus, suvest galėčiau su vienu žmogum :)/>

Na va, nuo 3 daaugom iki 8 gabalu, gal kas dar ka brangesnio turit? :rolleyes: turiu tėvams nupirkęs yard man uz 3000 naudota pjauna jau 4m ir visai nemazai kas met ir jokiu būdu, nebent po hektara kas savaite sienaut ruosiasi,tai tada galima ir uz 10 gabalu imt , cia jau kam ko reikia.....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu toki uroda made in usa metu nezinau, pirkau pries metus 1700lt mokejau,dvieju peiliu,galiniai ratai vairuojami(labai gerai aplink medzius)12,5 HP ,pjaunu i savaite apie 15 aru,aplink nama ir sklype,zeme nelygi,kurmiarausiai ir t.t,remas kraiposi per didelius neligumus,bet nesuku galvos,su zoliapjove puse dienos bruzindavau,o su tuo per valanda,jei ieskai is panaudotu tai ziurek ,kad butu ratai kuo maziau isklere,zoliapjoves guoliai,kad neklibetu,kad skyvai nebutu buktuoti,kad nebutu tvirtinimai issimale traktoriuko su zoliapjove,nes nelygiai pjaus (aukstis),siaip man kazkaip akys krypsta pastoviai link naujo,bet pazvelgus i pinigus ,gerai ir senas,tik ,kad pasikrapstyt reikia kartas nuo karto.

post-1548-14034456656808_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turejau ilga laika traktoriuka, neseniai pardaviau. Mano patarimas, tai pirmiausia ieskok automato. Nes mechanine deze tai yra vargas. Gali ieskoti koki deveta, jie praktiskai visi eina su brigsais arba kohleriais varikliais. Daliu yra. Vaziuokles pas visus daug maz panasios. Nauja kinieti jokiu budu nesiulau, nes net hidrostatinej pavaroj jau buna sudetu plastmasiniu daliu, kurios ilgai nelaiko. Ziurek koki senesni john deeera, su galingesniu varikliuku, kokiu apie 17ag, tada ir sniega galesi pastumdyti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na situacija aiskeja, kolegos kas siulo naujus traktoriukus yra visiskai teisus !! Bet lietuvizmas turbut nugali, gal kitaip tariant ubago noras buti ponu :) Pinigu nedaug sitam pirkiniui skirta, ir nera jis visiskai reikalingas nes ir stumdoma savaeige yra ir trimeris, bet ponu norisi but uz pigiai :)

 

Manau is pasisakymu kad ir padevetos jei neuzmusta nuperki tai nera ten baisi beda. Turbut sita vasara prakentet reikes dar, o ant kitos vasaros jau bus nupirka. Reikia gal velyvo rudens luktelt ir paimt kazkoki varianta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na situacija aiskeja, kolegos kas siulo naujus traktoriukus yra visiskai teisus !! Bet lietuvizmas turbut nugali, gal kitaip tariant ubago noras buti ponu :)/> Pinigu nedaug sitam pirkiniui skirta, ir nera jis visiskai reikalingas nes ir stumdoma savaeige yra ir trimeris, bet ponu norisi but uz pigiai :)/>

 

Manau is pasisakymu kad ir padevetos jei neuzmusta nuperki tai nera ten baisi beda. Turbut sita vasara prakentet reikes dar, o ant kitos vasaros jau bus nupirka. Reikia gal velyvo rudens luktelt ir paimt kazkoki varianta.

Kai konkreciai ieskosi ieskok kad butu su peiliu sniegui stumdyti draugas pirko stiga padeveta su peiliu tai patenkintas ziauriai.

Kitas draugas is amerikos parsisiunte traktoriuka su sniego putikliu ant priekio bet kadangi praeita ziema sniego praktiskai nebuvo tai neturejo progos isbandyt bet kaina jam atsistojo apie 7 gabalus.

O tokios komplektacijos naujas pas mus sake apie 30 stuku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.