Pereiti prie turinio

Vyte

Nariai
  • Pranešimai

    130
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    4x4 Šiauliai

Vyte's Achievements

0

Reputacija

  1. Sauliau, 13l kai vaziuoji lygiu keliu bijodamas gazo pedalo. Normaliai vaziuojant 15-16 drasiai.
  2. Nea, ne ka tik nusipirkau. Pirmiausia, tai mazai asfaltu su ja vaziuodavau ir kuro neskaiciuodavau. Visa laika kauke, ir visa laika taip pat neriedejo. Bet galvojau, kad gal reikes tik kazkada suleisti reduktoriu ir nebekauks. O del neriedejimo tai isivaizdavau kad taip ir turi buti, kol nepavaziavau su lygiai tokia pacia Toyota, kuri ir rieda ir tyliai vaziuoja ir kiek zinau su normaliom kuro sanaudom.
  3. o kaip pagal kebulo numeri 80imkei reduktoriaus perdavima suzinoti?
  4. kai perrinkinejau tiltus kazkaip net nesove i galva mintis, kad reik reduktorius persiskaiciuoti
  5. Nuemem pusasiu dangtelius, palikom prieki suktis laisvai. Kaukimas dingo. Sublokavus centrini difa, vaziuojant 80-100 riedejimo nera, nors is vietos pradeda vaziuoti be problemu. Isjungus centrini difa, is vietos pradeda vaziuoti kaip su buksuojancia sankaba, bet kai isibegeja iki 80-100, atleidus gaza atsiranda riedejimas.
  6. Sveiki visi, gal kam saus i galva kokia mintis. 94- 80imke, dyzelis ,automatas. Lygiam kely, vaziuoja kol spaudi gazo pedala. Tik atleidi - is kart stabdosi. Net nuo kalno vaziuojant, atleidi gaza, pradeda stabdytis. Stebuliu guoliai tikrai neuzverzti. Paspaudus gazo pedala girdisi nemazas kaukimas. Atleidi - nebekaukia. Buvo minciu, kad kalta razdatke. Ideta kita - nieks nepasikeite. Padangos visos vienodos buvo uzdetos naujos....aisku visa tai atsiliepia kuro sanaudom. Lygiam kely vaziuojant kaip sukiausiniais ant kapoto iki 100km/h - 13ltr. Plyyyyz help!!!!!
  7. o ka tas duos, kai suzinosiu kiek isuka? Ar yra kokia info nuo kokiu iki kokiu apsuku jungineja?
  8. Troselius Saulius neseniai yra sureguliaves, su jais irgi viskas ok. IH8MUD forume radau tokia info, kad over drivo nejungia tol, kol saltas variklis, tam, kad vaziuojant zemesnem pavarom kuo greiciau variklis pasiektu darbine temperatura. Tai sakau, gal koks temperaturinis daviklis kur nors numiro....nu bandysim kazkaip ieskoti slieku...
  9. Sveiki kolegos, Seniai bebuvau isgynes savo Toyota is miesto. Taigi isvaziavus i kelia pastebejau, kad automatas nejungia auksciausios pavaros. Pirma- antra- trecia ir vsio. Kartais atrodo persimeta i dar aukstesne, bet ir vel atgal i zemesne. Pervaziavus kelis simtus km, 80-90 greiciu, kuro sanaudos gavosi apie 16tr/100. Anksciau to nebudavo. Gal kas turite kokiu minciu, nuo kur pradeti slieku ieskoti?
  10. Sveiki, gali kas zinosite. Ar tinka 70imkes vairas 80imtai?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.