Pereiti prie turinio

TLC 100 keleta klausimu


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 101
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Manau, paleidus žemyn kokius 5 cm, būtų pats tas, nes kam tas afigienas liftas, važinėjant keliais...

Nežinau, kaip šitam konkrečiam modeliui, bet kai kuriems su nepriklausoma priekine pakaba būna specialūs kit'ai tilto reduktoriui paleist žemyn, kad bent kiek kompensuot pusašių ir granatų kampus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na galo artimu laiku nenupaveiksluosiu, bet dūšią apraminot. kaip supratau tai priekis sakot tik su torsionais pakeltas? tad jį leidžiant į gimtąjį aukštį panašu, kad jokių traukių ar kitų pakabos mazgų keisti nereikės?

ar tų gamyklinių parametrų atstatymas dar kažko reikalauja, kaip spyruolės, amortizatoriai.... ?

atsiprašau labai, nesu stiprus šių reikalų specialistas, tad jei kvaili klausimai, tai patys suprantat, aš ne iš valios blogos.

Redagavo dariusGX
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mh... paprasta važiuoklė. gale amortizatoriai taip pat tokie patys, žinau, nes keisti buvo. žinoma, reikės suprantantiems pasirodyti su mašina, nes tie kėlimai daryti ankstesnio naudotojo, o aš jo dabar nerasiu. beje, gal čia kurio nors forumiečio mašina? ''99m mechanika, pirkta Lietuvoje, tamsiai žalia. Valstybinio raidės MVS. situacija man palengvėtų.

O kaip tada pats Mažvydai manai, kur dar granatų bėda gali būti? Juk kas jau kas o Toyota instruktoriai su granatomis klausimą pradirbę. Spindulys apsisukimo mažas, bet už tai granatos amžinos. o mano atveju nepilnus metus atlaiko. nes mano transportą aptarnaujantis servisas užsiminė, kad dėl pakėlimo jos baigiasi. todėl ir plėtoju šią mintį kaip vieną iš racionalių.

Redagavo dariusGX
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

daryk foto iš šono, pamatuok kiek cm nuo sparno arkos krašto iki ašies centro ir bus aišku ar ten darytas koks liftas.

Galim servise Romtesa pakabinti ir apžiūrėti kas ten priburta :)

vat šią mintį ir gvildenau. grįžus po kelionių taip ir padarysiu. O vietą servise per jus Dragone užsiimti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Meri, kiek cm turi būti be jokio lifto su gamykline pakaba? Gal kas žinote ar galite pamatuoti nuo ašies iki arkos, nes niekur nerandu šito duomens...

Aptikau, kad 71 ir 74 cm. Ar tai gali būti panašu į tiesą? Gal kas važinėjate su nepakelta (gamykline) J100 ir galit pamatuot su metru nuo ašies iki sparno?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad nekurt naujos temos ,; pastirgo tlc 100 spynele , vairas neuzsirakino , bet pasukt iki uzvedimopadeties nepavyksta ? reik spynele keist ?sunkus jos nuemimas ?

Jei ne pats remontuosiesi tai galėsiu pagal poreikį numerį serviso duoti. Man ašelė buvo lūžus. Tai gan pigiai apsisukau. Pagamino tą ašelę naują.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu gerai pamenu, spynelės tvirtinimo prie kolonėlės varžtų galvutes teks nugręžt arba kempu užkabint . Kodėl pamatysi pats. Bent jau pas amerikoną tai būva, bet matyt visur teip

aha, su galvutėmis buvo reikalų. smulkūs specialistai bandė nuimti, vieną apmaitojo ir paliko. o kai servise nuėminėjo, tai tuos varžtus kažkokiais laikrodiniais vadino.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne taip. ten iš viso nieko nėra ant varžto galvutės. tiesiog nėra nei žvaigždutės, nei +, nei -, nei 6-kampio. nieko. tiesiog pusapvalus lygus paviršius. Kad nusukt turėjom užtaškuot normalią veržlę. Tada lengvai nusisuko. Na, bet tai buvo prieš kokius 6 metus-galiu ir klysti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.