Pereiti prie turinio

dariusGX

Nariai
  • Pranešimai

    56
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    serberis13

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    automobiliai, keliones,
    Domiuosi visureigiais. Vairuoju kasdiena Subaru Legacy.
    o sunkius krovinius vezu su NP 3.3 d

dariusGX's Achievements

0

Reputacija

  1. Labas vakaras, gal kolegos kokių tobulų minčių turit kuo šimtukui naujus slenksčius dažyt? be originalios spalvos siūlo juodą spalvą ir tokią kaip dugnus dengia, bet ji visada lipni lieka. kū geriau daryt?
  2. aišku, dėkui. Gal čia Juras turės nuomonę. Jei reduktorių, kaip ir pats siūlėte, reikia nuleisti ( ar jūsų automobilųje taip yra padaryta?) ar tada ta pati problema nepersikelia į kardano kryžmes?
  3. aha, su galvutėmis buvo reikalų. smulkūs specialistai bandė nuimti, vieną apmaitojo ir paliko. o kai servise nuėminėjo, tai tuos varžtus kažkokiais laikrodiniais vadino.
  4. Jei ne pats remontuosiesi tai galėsiu pagal poreikį numerį serviso duoti. Man ašelė buvo lūžus. Tai gan pigiai apsisukau. Pagamino tą ašelę naują.
  5. oho, tas "kit'as" tai čia nuleistas reduktorius ar kažkas dar?
  6. o man tai Mama labiausiai pastrigo. aišku, kad mamos mamoms nelygios. gal čia tik sūnui auto ant mamos vardo? bet moteriškei tokia mašina ypač didžiuosiuose miestuose tai ne sprendimas. nebent jau matavosi, važinėjo ir viskas patiko, tada viskas gerai.
  7. vat šią mintį ir gvildenau. grįžus po kelionių taip ir padarysiu. O vietą servise per jus Dragone užsiimti?
  8. ( šiek tiek šalia temos ) Na ir aš esu su jumis tos pačios nuomonės, bet po telefoninio pokalbio dėl granatos su Laumkeliu ir smegenų nušvitinimo jog 100ukas nepritaikytas niekaip bekelei, tai sekė nemažai argumentų, stovėjau ir labai ilgai žiūrėjau į savąjį mąstydamas - tai koks gi tada turi būti tikras bekelės visureigis? ir likau prie savo senesnės nuomonės. Nes savo poreikiams aš matyt jį išnaudoju tik kokius 60 proc. Bet nuomones gerbiu vienodai visų.
  9. Paskaičiavo su mintimi, arba antras variantas, kaip kad visada teigia Laumkelis, kad šis modelis - parketinis. Jei taip, tada viskas savo vietose.
  10. Šiuo metu mane nuo mašinos skiria 1500 km. Bet nuotrauką gal padarys, idėsiu greitu laiku.
  11. mh... paprasta važiuoklė. gale amortizatoriai taip pat tokie patys, žinau, nes keisti buvo. žinoma, reikės suprantantiems pasirodyti su mašina, nes tie kėlimai daryti ankstesnio naudotojo, o aš jo dabar nerasiu. beje, gal čia kurio nors forumiečio mašina? ''99m mechanika, pirkta Lietuvoje, tamsiai žalia. Valstybinio raidės MVS. situacija man palengvėtų. O kaip tada pats Mažvydai manai, kur dar granatų bėda gali būti? Juk kas jau kas o Toyota instruktoriai su granatomis klausimą pradirbę. Spindulys apsisukimo mažas, bet už tai granatos amžinos. o mano atveju nepilnus metus atlaiko. nes mano transportą aptarnaujantis servisas užsiminė, kad dėl pakėlimo jos baigiasi. todėl ir plėtoju šią mintį kaip vieną iš racionalių.
  12. na galo artimu laiku nenupaveiksluosiu, bet dūšią apraminot. kaip supratau tai priekis sakot tik su torsionais pakeltas? tad jį leidžiant į gimtąjį aukštį panašu, kad jokių traukių ar kitų pakabos mazgų keisti nereikės? ar tų gamyklinių parametrų atstatymas dar kažko reikalauja, kaip spyruolės, amortizatoriai.... ? atsiprašau labai, nesu stiprus šių reikalų specialistas, tad jei kvaili klausimai, tai patys suprantat, aš ne iš valios blogos.
  13. Vat ir nuotraukos. Geriau nepataikiau. Nežinau ką matysite su tuo pakėlimu. Ačiū už nuomonę iš anksto.
  14. O tai šie 4 coliai per didelis aukštis šioms mašinoms ar kažkas nesumeistruota aukštinant? Kažkaip dėl kitų priežasčių buvo noras tą mašiną į gamyklinę padėtį atstatyti. Bet jaučiu stipraus pinigo kainuos? Naudojant ją po kaimus o ne po pelkes man tas kėlimas tai vieni trūkumai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.