Pereiti prie turinio

november

Nariai
  • Pranešimai

    133
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas november turinys

  1. Jeigu norite įrodinėti, kad pakeltas golpas bus lygiai toks pat stabilus asfaltiniuose posūkiuose kaip ir standartas arba net dar geriau, tai rekomenduočiau jums du "specialistus" - kiguolį ir juraitį. Jie kompetetingi tokiais klausimais.
  2. Prieš tai darant reiktų įvertinti pasekmes automobilio stabilumui ir valdymui.
  3. IMHO, pusdienio apžvalginiam perėjimui užtektų. Nebent būtų užsimanyta pasigilint į eksponatus ir už jų slypinčias istorijas. Bet maitinimas neblogas, tad be didelių nesklandumų viskas būtų.
  4. Jeigu būsite netoli Tartu, labai rekomenduoju aplankyt nacionalinį muziejų, nes jis yra pavyzdys Lietuvai ir kitoms šalims, koks turi būti nacionalinis muziejus. Taip pat spaudos ir popieriaus mažytį muziejuką, kiemą Apparaat ir žinoma senamiestį.
  5. O tu, Valdai, nesinervink, ne vienas toks čia esi.
  6. Ar man vienam ar dar kam nors nepatogu neskaitytą turinį kilometrais skrolinti norint perskaityti? Ar ir čia yra paslėptų nustatymų nesuprantama kalba?
  7. Mano taip pat. Nežinau, kaip jai tai pavyksta, bet pragyvena.
  8. Pats juk nenusišneki niekad, matyt... Mano šeima irgi panaši, bet net dviese po pusantro susimetę vos galus suduriam.
  9. Kaip sakė klasikas: "ačiū, ačiū, kam tos gėlės?.. Ne, ne, nebučiuokite tikrai nereikia". Priklauso nuo to kur gyveni Lietuvos mąstu ir kokių įsipareigojimų, plačia prasme, turi.
  10. Valdai, viskas paprasčiau - direktorius, žmona auginanti du-tris mažamečius (nes direktorius dar tik planuoja tapti direktorium:)) ir pvz dirbti negalintys seni tėvai ar pan. Štai tau ir šeimos, kokių netrūksta. Žinoma, jeigu, kalbėtume apie 2+1 gabaritų šeimą be paskolų, tai aptariama alga visai priimtina.
  11. Nu tai kad ta suma tokia silpnoka direktoriui, kuriam reiktų rimtai dirbt. Nes už tiek eurų nėra paprasta išlaikyt 4-6 asmenų šeimą turint būsto paskolą ir neturint papildomų pastovių pasyvių pajamų šaltinių.
  12. Akseleratoriaus potenciometras. Tinka ir nuo kitų td5 roverių, imho. Man tiko nuo defo, bent jau.
  13. Tegul priima tą sunkesnį, pažėsim kas bus po to? p.s. liaudis - ne ūkinykai, matyt, nes jiems nelabai galios mokesčiai nauji, ane?
  14. Nors ir retokai pasitaiko, bet smagu kai su žmogum viens kitą supranti iš pusės žodžio arba iš.. kojinės pusės...
  15. Galiu pasidalinti atskyrimo metodika, o ji išties labai paprasta. Reikia dėvėti vienodas skirtingų spalvų kojines ir niekad nesupainiosi. Juk nesudėtinga prisiminti, kad dešinė visada ruda, o kairė pilka. Net drabužinėje gali gražiai suskirstyti į dvi krūveles - rudos tai dešiniosios, o pilkos tai kairiosios. Aš taip ir su padangom darau - ant dešinės pusės su užrašu BF Gudrič, o ant kairės su užrašu Matador. Melga patarė, jei ką. Ir nereiks sukt galvos dėl raštų ir t.t.
  16. Permontavus diskus teisingon pusėn, labai verta pakeist vasarinį orą padangose užmautose ant tų diskų į žieminį, nes sako, žieminės padangos (o džipams ir visasezoninės) geriau dirba su žieminiu oru.
  17. "dėl aptarnavimo istorijos ir ramios galvos, kad variklis niekad nevažinėjo nekeistais tepalais." Dėl to gali būti 100% tikras tik tada, kai automobilį nuo pat 0km ridos eksploatuoji pats. Jokiu kitu atveju, nesvarbu kur jis "gyveno", nėra absoliučiai jokių garantijų dėl tokių duomenų tikrumo/tikslumo.
  18. Priminkite, kur buvo forume aptartas gervės salone sprendimas ir jo minusai? Nerandu...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.