Pereiti prie turinio

Y60 AVM habai


Rekomenduojami pranešimai

jai nors wieno neyjunksi nesikas nei wienas ratas,habo paskirtis sukabinti granata su taip wadinamu kelmu,kol jie 4x2 padety nei granatos nei pusasiai nesisuka,waziuoja tik ant guoliu,kai juos pasuki ant 4x4 sukasi wiskas tik neweda kol neijungi razdatkes ant 4xx4 padieties.wa taip jie weikiawink.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Tai kokia tada prasme jungt tilta jei habai isjungti biggrin.gif

 

žmogus klausia "ar galima"... o ne apie prasmę tongue.gif o pvz kas nors užsikirto, razdatkė neišsijungia... va ir "prasmė"... dar galima kardaną nusiimti ir važiuoti su įjungtu priekiu parttime biggrin.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip tada ziema sekasi vazineti apledejusiais ar snieguotais keliais? Truputi pavojinga speju ? Tada jau patarkit, ieskojau Patrulio, gal pasuoti ir imti Pajero? Noriu naudoti tiek miske pasivazineti tiek kasdieniame naudojime..

Galima ir Pajero imti,2,8 dyzelis,super select,simtaprocentine galinio tilto blokiruote,pakankamai rimtas aparatas ir universalus,galima ir i miska ir po miesta.Bet jei labiau patinka Patrulis,imk Patruli su part time irgi galima normaliai vaziuoti snieguotu keliu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Sveiki,patrol gr y60 habai su auto ir lock  kai padarau ant lock viskas gerai. bet kai pasuku ant auto atrodo kad nori siek tiek kabinti girdisi garsas.ar tvarkomi jie ar zeti mehaninius?

 

Cia toks durnas patarimas, bet jei anksciau su senais visureigiais reikalu neturejai, tai zinok, jog norint jog hubai pilnai pusasius nuo ratu atjungtu, reikia razdatkej prieki isjungus, dar atbulam kelis metrus pavaziuot.

Lock labiau reikalingas tam, jog be reikalo neatsijungtu pusasiai, tarkim atbulas islekes is griovio i asfalta ryciagu atjungi prieki, kad nelauzytum transmisijos, bet tuo paciu vaziuojant atgal habai neissijungia, o tu, perlekes kelia ir ivaziaves i kita griovi, net nesustojes vel grudi 4x4 ir toliau megaujies patruliu, kai tuo tarpu su automatiniais hubais jau turetum sustot arba grust 4x4 per jega, pasigirstu nemalonus ir sveikatos nepriduodantys garsai, ar galbut net kazk sulauzytum.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.