Pereiti prie turinio

Emaz

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šiauliai
  • Pomėgiai
    Motokrosas

Emaz's Achievements

0

Reputacija

  1. Super greičiau už bmw 5 (slyva) 3,0d 142kw 0-100km/h - 7,8s...
  2. Važinėjau su Jeep XJ 4.0 ,ZJ 5.2, tebevažinėju su WJ 2,7, draugas su ZJ 4.0. Puikus automobilis, automatas, oda, patogios sėdynės ir t.t. Nuo taško A iki taško B veža patogiai, greitai. Pakaba kiek lepi ir vos pasidėvėjus linkusi ''woblinti''. Medžioklei kiek per maža, žemos lubos, bagažinė ne per didžiausia, bet iš bėdos tinka. Kalbant apie sunkesnę bekelę, kai ratai 35''+, reikalingos blokiruotės, mano nuomone ir patirtimi tai visiškai netinkantis automobilis. Viską galima perdaryti, kad tiktų, bet kalbant apie +- standartą, jei reikėtų rinktis - į bekelę su TLC, o pas mergas ar medžioklę ir JGC tinka. Paradoksas, bet visi didžiausi Jeep fanai kuriuos pažįstu, net nevažiuoja į bekelę, pora pakatuškių žvyrkeliais ir miško keliukais per metus...O kalbų daug ant kiekvieno kampo, temos. Pvz žmogus su Pajero II važiuoja pastoviai į bekelę, pravažiuoja daugiau, toliau, už mane su JGC, bet iš jo neišgirsi jokių išgalvotų pagyrų tam modeliui, bandymų lygintis su geresniais. Aš taip pat nelinkęs vadinti jo visureigiu bekelei ar tuo labiau lyginti su TLC.
  3. Nekuriant naujo temos, problema- po guolio visiško subirėjimo, pakeitimo, naujas rato guolis prisiveržia, užsideda fiksacijnis žiedas, kurį laiką važiavo ok, bet šiandien gavus apkrovos jis nusimovė su visu fiksaciniu žiedu..nebelaiko stebulės sriegis... Gal esat susidūrę, ar yra pirkt naujų stebulių, ar tik senos?
  4. Sveiki, bėda buvo starteryje, net ir po seno remonto nepadėjo... Įdėjus naują (Bosh 2kw 195€ su pvm) suka daug greičiau ir kuriasi idealiai tiek karštas tiek šaltas. Tai tiek šiam kartui...
  5. Gal dasidėjo ir šaltas oras/vanduo. Saviškį esu du kartus sustabdęs, kai durpėj temperatūros rodyklė nuo vidurio pakilo iki ~75%. Kiek teko skaityt patruliai bijo per didelės temperatūros, dėl to ir palikau tepalinį radiatorių. Šiltu oru reikės stebėti situaciją, oro paėmimas kapote - išeitis
  6. Kai viduryje važiavimo atsidarai kapotą ir ant tepalo radiatoriaus ranką gali laikyt, nė kiek ne karštas, tada tuo radiatorium išvis suabejoji, kam jis reikalingas... Esant reikalui kapote oro paėmimą galima padaryt, tik klausimas kam aušint vos šiltą daiktą...
  7. Dėkoju už patarimus, pakeitus vamzdelius į šlangas radiatorius atrado savo vietą buvusioje akumuliatoriaus vietoje.
  8. Prie tos pačios temos: ką padaryt, kad tų habų išvis nereikėtų ir nebūtų? Tiesiogiai sujungta ir viskas, nieko sukinėt nereik, niekas netrata...Esat kas darę?
  9. Kas paaiškins kam ta ašelė reikalinga? Pas mane ''neatšokanti'' į kažkurią poziciją, nori pastatai vienoj padėty, nori kitoj... Pacosą pasukus nustuma į vieną galą, atsukus ten ir lieka...
  10. Ar tinka Y61 3.0D starteris į Y60 2.8D? Y60 nerandu nupirkt, o Y61 yra, galingesnis 2.0kw vs 2.5kw Abiejų foto:
  11. Nusibodo guminis atšokęs vairas kuris uždėtas nuo Nissan Pulsar ant Y60 patrulio. Kokius vairus turit jūs? Gal yra užsidėjusių "sportinius" vairus, kur pirkot, kiek kainavo.. Gal orginalų turit parduot?
  12. Hah nu įdomu gal kažką ne taip meistraujat, ar Patruliai skiriasi, nes aš savo kompą seniausiai ''nukirpau'', ir rodo tas apsukas, o žvakių pakaitinimas kai pirkau buvo sutvarkytas į mechaninį atskirą (jungiklis+rėlė). Toks kompas... tiek laidų... dar ties keleivio kojom kur apsisema pati pirma vieta, o naudos jokios Pridedu kelias foto iš ''elektros darbų''.
  13. Apsukos? Ar kalbam apie y60? Tas po keleivio kojom prie saugiklių dėžutės? Ką kompas gali reguliuot jei siurblys mechaninis, purkštukai be laidų? Hmm. Kokie simptomai jums buvo be jo?
  14. Laaaabai daug daigtų jie prikonstruoja visiškai nereikalingų bekelei O galėtų jo nebūt kaip kituose... Teks perkelt į kitą vietą vamzdukus keičiant į šlangas.
  15. 100% tepalo ateina ir grįžta į bloką. Tiesiog įdomu, nes kituose tokio principo varikliuise jo nėra :/ Aišku ten 4cyl.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.