Pereiti prie turinio

Ar tiks variklis nuo 90m Cherokee ?


Neandartalietis

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 82
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Šitą tai puikiai suprantu, bet gi įpurškimo sistema, pravodkė, kompai ir visas kitas chlamas lieka, keis tik variklį ( be kolektorių, tik blokas su cilindrais ir galva), tai kas ten gali netikti?

Redagavo Rafal
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juozai, aš čia kalbėjau apie variklius nuo 95 metų į 97 metų mašiną.

 

Aa, truputi pasimeciau diskusijoj :girtas::) cia tai aisku, problemu neturetu buti :) Vienas niuansas ka zinau, kad 96m keitesi diagnostika is OBD I i OBD II, ir dar keitesi veleno konstrukcija ir dar kazkokie niuansai, del ko padidejo sukimo momentas ant mazesniu apsuku. Vadinasi kompo softas vis delto gali tureti kiek kitokius parametrus, ir su senesniu varikliu veikti ne visai korektiskai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na reikalas toks, kaip šiais laikais žinome krizė dar neįpusėjus :D tai labai daug pinigų iš šeimos biudžeto neištrauksiu, tai ir ieškau variantų, taip sakant skaičiuoju. Labai jau norėtųsi, ne kasdieną, bet savaitgailiais ar per atostogas 45dydžio koja paspausti JGC pedalus. Tai ir klausiu panašiai kiek LT pinigų visas šis reikalas atsistotų, remontas.

 

p.s.dujų nedėsiu, oktaniniam skaičiui 95 pinigų rasiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neįsižeidžiau, tik prieš tai buvo parašyta: ne kasdienai. Kasdienai yra kitas transportas, kurį duoda darbas, o čia tik laisvalaikiui, kaip ir parašyta užminti 45dydžiu. Daug km neprisuksiu.

 

bėda tame kolega, kad tave iš balos atsibos draugams tampyt, klausi kodėl?, temose buvo diskutuota, ir priežastis tas nelemtas lembdazondas, o su dujom problemų ner, gali nerti sulyg kaklu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas kiek kainuotu? Tarpines keitimas? Nepasakysim cia tau tiksliai, uz darbus manau nuo 100Lt pas koki "ukininka" kaime iki 400Lt vidutinio lygio garaziuke, o tarpines, galvos slifavimas, ir t.t., tai gali ir pats suzinot paskambinejes :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.