Pereiti prie turinio

bradiaga

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    alytus

bradiaga's Achievements

0

Reputacija

  1. Dėkui, belieka ratlankių susieškoti.
  2. Sveiki, nekuriant naujos temos, nupirkta dodge Dakota 98m, 4x4 3,9l. dabar ratai 235/75 r15, kiek didesni tilptų? gal kas turi ratlankius parduoti? ratlankiai kaip Durango. p.s. nuotraukos bus vėliau. truputį reikia pablizginti aparatą.
  3. gal kas turi ką nors naujo pasakyti apie touaregą 2,5 arba 3,0l. kuris geresnis?
  4. Kadangi aš loterijoj laimiu kiekvieną kartą bilieto nepirkdamas tai čia gal ir išeis. Ačiū visiems už patarimus. Panašiai tiek ir dėliojiau netgi daugiau. Ačiū dar kartą.
  5. na va supratau: dujų nebijo, blembazondu ok bet pagrindinis klausimas liko atviras: kiek panašiai kainuotų + -, bent jau apytiksliai. iki pomidorų nelįsiu, nors čia tikriausiai visi taip sako, o paskui sulenda
  6. neįsižeidžiau, tik prieš tai buvo parašyta: ne kasdienai. Kasdienai yra kitas transportas, kurį duoda darbas, o čia tik laisvalaikiui, kaip ir parašyta užminti 45dydžiu. Daug km neprisuksiu.
  7. Na reikalas toks, kaip šiais laikais žinome krizė dar neįpusėjus tai labai daug pinigų iš šeimos biudžeto neištrauksiu, tai ir ieškau variantų, taip sakant skaičiuoju. Labai jau norėtųsi, ne kasdieną, bet savaitgailiais ar per atostogas 45dydžio koja paspausti JGC pedalus. Tai ir klausiu panašiai kiek LT pinigų visas šis reikalas atsistotų, remontas. p.s.dujų nedėsiu, oktaniniam skaičiui 95 pinigų rasiu.
  8. sveiki, gal labai nesupksit nekuriant naujos temos apie variklius: ar daug reikalų jei pramušta tarpinė, po galva 99m. 4,7ltr
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.