Pereiti prie turinio

Rafal

Nariai
  • Pranešimai

    402
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    godwod

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Krapštymasis prie automobilių

Paskutiniai lankytojai

2.017 profilio peržiūros

Rafal's Achievements

0

Reputacija

  1. Jei kam reikes, rieboksliai tatp dezes ir razdatkes:
  2. Ilysiu i svetima tema, kad nekurt naujos. Gal kaz zinote ismatavimus ar koda riebokslio kuris stovi pries razdatke is pavaru dezes puses? Prado 95 2001m. Mechanika. Dekingas uz pagalba
  3. Naujas žaisliukas. 2001m 3.0 d 120kW. mechanika
  4. As fiske stabdziu skyscio lygio daviklio atjungiu ir visos TRC sistemos nustoja dirbti, nieks neriboja ratu sukimo
  5. Pries keiciant sau galvoju pasigooglinsiu del kokiu niuansu. Ogi ziuriu, kad daug forumu kaire ir desine variklio puses nustato ne pagal judejimo krypti o stovint pries varikli. O snt originaliu( nebutinai) dirzu jau yra metkes kur kairiajam, kur desiniam paskirstymo velenui.
  6. Keiciau tepalus ir buvau kalibravime( del visa ko), kitu dalyku su hidraulika kol kas neturejas. Kiek turejau masinu ( o ju sumoje 17) nei karto nereikejo atsarginio rato, tai ir nesivezioju:). O dabar toyotoj padangos aukstesnes nuo standarto, o atsarginis standartas, tai reikalui esant nauduociau zieminius. Kol kas toliau Gdansko PL nebuvau su ja nuvykes. Jei vaziuociau kelionen, aisku atsargini pasiimciau normalu.
  7. Su dujom jau 2 metus. Iranga Lovato. Po 1,5 metu reduktorius nustojo veikt, tai pakeite pagal garantija. Daugiau jokiu trukumu. . Vidutiniskai man gaunasi 23-25 duju. Netaupau, vaziuoju kaip noriu. Nors vazineju kasdien, turiu pripazint kad tai ne visai masina kasdienai. Mase, gabaritai, sanaudos duoda savo:)
  8. 2 metai su TLC 100 kasdienai. https://photos.google.com/share/AF1QipO3vnBDYksHuOzrjGmdgF6eGw-tdMi_lApCC5b616VQ3qBjBy7sfI_Tws2t5Wz0lQ?hl=lt&key=RE50SllTeWMzQmZXVHlhX2tORmw2Z1ZHd0JTQk9R
  9. Linkejimai is American spirit
  10. dezes leist nereikia. reikia tik iskart hidrotransformatoriu atsukt nuo smagracio, kad hidr.tr. liktu dezeje.
  11. Man standartiniam be pakelimo Overlade tilpo 255/60/18 su stand ratlankiais, bei 265/50/20 su et 44. Teko pripjauti virsutinio sarnyro varzta.
  12. Pritariu Klaustukui. Pirmiausia pasiziureciau tuos 3 sailentblokus. Abejuose turetuose masinuose juos keiciau nes buvo isplyse. XK tai net per duobes kratesi reduktorius ant kiek buvo jau isnesiota.
  13. variantu gali buti daug. Reikia surasti laisvuma( gal panaro traukei, gal vairo sistemoj, gal stabdziu ). Taip nepagydysi per kompa, reik realiai tikrint, paeiliui.
  14. Seip tai pakankamai skirtingos masinos. 6,1 kasdienai...neblogai:)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.