Pereiti prie turinio

Uzsala kuras. Nuo ko pradeti?


Rekomenduojami pranešimai

Stai tokia problema pastebima, kai automobilis (TLC95 D4D) per nakti pastovi lauke prie didesnes minusines temperaturos. Uzsiveda be jokiu problemu, pravaziuoju kokius 4 km be problemu ir tada pradeda dusti variklis. tolygiai nuspaudus akseleratoriaus pedala pridusta, po keliu sekundziu vel pakyla apsukos, po triju vel pridusta ir taip toliau. Kai automobilis pastovi parkinge, problema dingsta. Sianakt vel palikau lauke, nes minusas ne toks ir didelis - vel tas pats.

Taigi. Nuo kokiu darbu pradeti, salinant sia problema? Kuro filtras keistas pavasari, tai kaip suprantu, pirmiausia keistinas sis elementas? Taciau labai keista, kad pirmus kilometrus pravaziuoju be jokiu dusimu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

filtras pirmoje eilėje,padavimo vamzdelis,neprošal baką išvalyt

kad iš pradžių važiuoja gerai nieko nuostabaus,kol pinas filtras vėliau gaunas kuro stygis gali buti kad bake ar magistralėj varliu yra,gal bake sietelis užsikišes.kaf filtras keistas ,tai nereiskia kad jis dabar švarus ,jei bake nešvaru tai ji staigiai užkiša,gali ta pati filtra išėmes pašildyt na kad ir orapūte,pamatysi kas jame gyvena,išvales ar pakeites filtra gali prieš ji įdet keičiamą už kelis litukus taip apsaugosi filtrą

P.S.gal tik nestatyk parkinge,geriau stovėjimo aikštelėj,gal tai padės :D;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu imanoma siulyciau gerai sildoma garaza.Palaikysi per nakti ir pasibaigs bedos.Salciai jau rimsta,prie -10 vaziuos.Nu o jeigu ne tada jau filtrai ,vamzdeliai,bakas.O del saliaros kolonelese nebuk garantuotas,nespeja jie skiesti kaip staigiai orai atsala.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išleidi lievą soliarą, pripili normalaus arctic dyzelino, pakeiti filtrus ir važiuoji, niekas neužšala bevažiuojant

 

+1

 

P.S Jei soliara ir "uzsalo", tai per siandienini -12 jinai taip greit ne atsils.

Pakeisk filtra, jei idomu, tai sena filtra isardyk, jis viduje tikrai nebus pirmos jaunystes ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sia savaite duso daug masinu pylusiu kura Neste degalinese Klaipedoje. Neatmetama, kad ir kituose miestuose dyzelinas Neste degalines talpose buvo likes vasarinis.

na gal ne vasarinis :scratch: o koks pereinamas iki -15C. O gal ir koks baltarusiskas, nes viena karta tokie gandai jau buvo :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

arktine saliarka pradėjo vežt kazkur nuo 25 sausio iki tol buvo iki -32 lyg ir turetų but viskas ok jei ne du bet,pirmas kad gali buti like senosios talpose,o antras tas,kad ta iki-32 su bio piedais,va anie ir sujaukia mūsų gyvenimą,arktinėje rapsų nera,jos net kavapas ir spalva skiriasi kvapas i žibalo neša o pati skaidri kaip LITHUANIAN...40 :girtas:

vistik kad ir atšilo nurimt negalima ,išsivalyt bruda tik į naudą ateičiai

nu bet jai padeda pastovėjus PARKINGE,tai gal nereikia nieko daryt :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

che, o aš maniau čia pas mane tik taip dusta... :) irgi lauke visą laiką gyvena... reik žibalo dapilt į baką...

Žibalas gerai jai dar parafinas nesidaro,jai jau bake košė, pozdno batiuška,tada jau iš bako.. ;)

populiariausia tarp furistų DOT-4 bet kokios jo vartojimo pasekmės sunku pasakyt,

nu kasdien kūriau abu dyzelius -be vargo,bet jau rudenį vis priedo įpilu kažkoks antigelis ABRO 200g berods 500ltr tai aišku nenumatuosi vis daugiau įpilu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tevukas pirkes buvo baltarusiskos 5 litru bakelis prie salciu stai kas nutiko matosi kuom vaziuoja musu dyzeliniai automobiliai :blink:

matai,su tom rusiškom ir baltarusiškom malkom yra taip,reikia labai jau žinot iš ko perki nes ten yra visokios,kai pila i ta baką kurio patys važiuoja pila gerą,kitam -kaip jie vadina iš durpinės,jis pigesnis.su anuo ir vasarą bajerių būna,kaimynas nusipirko pas fūristus tokios pas mane an kiemo užgeso MB 124,visa dieną šokom kol su dropu pagaliau įkūrėm,net jo eskavatorius JCB užduso,o iš pažiūros ir spalva ir kvapas toks kaip geros,norėjau mėginį duot ištirt,bet tai kainuoja,taip ir sunaudojo sumaišęs su gera

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pakeisk filtra ir baigsis problemos,jei kartosis vel keisk,yra bake kondencato,arba nekokybiskas dyz. Pavazinejus susyla kuras ir nebekemsa filtro. Itakos turi ir filtro kokybe. Dar papildomai i kura ipilk stabdziu skyscio DOT4, 100ltr dyz. 100gr. Dot.

Per salcius rekomenduojama,kad kuro butu nemaziau puse bako.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pratesimas.

kadangi sarvisas salia darbo uzsiprase 50 litu tik uz filtro pakeitimo darbus, buvo nueita i autoalterna, uz 37 litus nupirktas Champion filtras ir grizus namo per 20 minuciu pakeista. stai turime tokius vaizdus:

 

1. Is filtro isbeges dyzelinas su va tokia deme kitos konsistencijos skyscio. i siuskles nekrteipkit demesio, cia baleikoj tai buvo

imag0642.jpg

 

2. Pats filtras kazkoks visas apsioksidavesis bei keliantis itarimu, kad visgi pavasari servise nebuvo keistas. Beje, keite dyzeliu servise kazkokiu graziu pavadinimu savanoriu prospekte.

imag0643t.jpg

 

3. Filtro viduje irgi matome kazkokio rudo marmalo. Filtras paliktas pliusineje temperaturoje balejkoje. ZIuresime, kas isbegs

imag0645x.jpg

 

Taigi, ryt bandysime vaziuoti po nakties minuse

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jūsų atveju, bus kaltas nešvarus filtras. Lygiai tas pats man nutiko su lengvuške d4d - kaltas buvo parafinas filtre, atšildžiau su fenu, išvarvinau viską, ištraukiau saliarką iš bako, pripyliau geros ir viskas gerai.

Padariau daug eksperimentų su visokiais priedais dyzeliui - niekas nepadeda. Dot 4 irgi nepadeda, žibalas - nepadeda.

Padeda tik benzinas, dideliais kiekiais (pvz 30%), kurio pilti negalima!

Kuras buvo atšildytas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.