Pereiti prie turinio

Gal yra protingu zmoniu?


Faberže

Rekomenduojami pranešimai

Aš matau seimo narius iš arti. KLausimas: "Esu seimo narys , ką man daryti, kad lietuvai būtų geriau???. Rašom pasiūlymus, gana konkrečius, kad būtų įgyvendinami per 2-3 metus. Kokių reikia įstatymų pakeitimų, pačių įstatymų, kad mes užgyventume???? Nu ko mums trūksta, kad pradėtume  gyventi????? (aš manau, kad žinau ko trūksta, bet versiją pateiksiu  po to, ne, ne dėl to, kad laikau visus kvailesnaisi už save, teisiog noroi nuomonės, ko mums reikia? ) NU esu seimo narys, kokių pakeitimų norėtumėt, įvardinkit........

uždraust LT alkoholi ir tabaką, mergas legalizuot ir joms valstybė mokėtu algas o ne klientai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 121
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

valdininku asmenine atsakomybe. pvz administracijos direktorius atleido seniuna, del neaisku ko, anas bilynejosi, islose, grazino i vieta ir priteise apie 30k lt kompensacijos uz priverstines pravaikstas, uz kurias aisku sumokejo mokesciu moketojai. ir tokiu pvz n+k kvadratu, kai atsakomybes nera ir priimami sprendimai kainuoja mokesciu moketojams. tada lengva ranka galima daryti sprendimus i kaire ir i desine. vistiek jei kas islys atsakyti nereiks, nu nebent persest i kita kede del akiu...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visų pirmą, dauguma pati nežino, ko reikia, kad būtų geras gyvenimas :) tuo labiau nesusigaudo kaip tai padaryti...

 

Bet vieną aišku kaip dieną - TURI BŪTI ASMENINĖ IR PARTINĖ ATSAKOMYBĖ UŽ SAVO VEIKĄ.

Kodėl UAB direktorius, PĮ savininkas sėda kalėjimas už aferas ar moka baudas už klaidas apskaitoje, o išrinktieji "susimoka" mūsų pačių suneštais mokesčiais už savo asmenines klaidas ir negebėjimą atlikti pavestus darbus ? 

O juk deklaruojama, kad prieš įstatymus visi lygūs... deja įstatymus taiko kam kaip patinka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritariu del asmenines atsakomybes, prie to pacio reiktu panaikinti rinkiminius sarasus...tik vienmandatininkai turi likti.

o jau viduje lai zenyjasi kaip kas nori..

dabar su tom partiju programom ir partiniais sarasais kaip sakem per vandeni..."mes rinkejams zadejome -reikia "X" " ok. Bet tada jeigu neivykdei .....

susvaigau cia zinoma :D bet nors pasvajoti....

 

p.s. seimo nariui duociau 15 000 euru atlyginima ir viskas, jokiu priedu ir pan. Reikia padejeju imk uz savus, reikia sekretores, prasau, reikia X5 prasau, is savo atlyginimo....Ir tuo paciu "asmenine atsakomybe"

ir dar karta..jokiu sarasiniu balsavimu !

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MERIS teisingai rašo dėl asmeninės atsakomybės, bet kol egzistuoja partiniai sąrašai, tai neįmanoma. Čia tokia beveik mafijos struktūra sugalvota.

Ir tai tik dėl pinigų. Po rinkimų partijos pasidalina ministerijas, įtakos zonas ir . . . pradeda vogti. Vien per viešuosius pirkimus kiek milijonų nusėda 

privačių verslininkų ir politikų kišenėse. Ir tai kol kas nepagydoma.

Kaunas geras pavyzdys. Susirinko komanda, kuriai nereikia vogti, kad gerai gyventi. Visi viešieji pirkimai atpigo apie 30 procentų, vadinasi anksčiau tiek buvo pavagiama.

 

Bet Lietuvoje yra apie milijonas dirbančių ir 8 šimtai tūkstančių pensininkų ir pensininkai vis tiek nubalsuos už tuos, kurie pažadės. Net nežinau kas tos mūsų Lietuvos laukia.

Dar dabar ir karu politikai spekuliuoja. . .  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šalia išvardinto dar pridėsiu: nustoti vogti per visokius ministerijų "konsultantus", "viešinimo programas" ir pan., ne tik vadinami viešieji pirkimai. Toliau ministerijose, savivaldybėse ir valstybinėse įstaigose turi dirbti tos srities specialistai, o ne klounai pagal partinę - giminystės liniją pasodinti. Valdininkų - jeigu jie dirbtų ir nebūtų prikurta visokių niekam nereikalingų etatų - skaičių drąsiai galima mažinti kokiu 70-čia %.

Bet esama sistema yra ant tiek įsišaknijusi, prikurta begalė apsauginių įstatymų kad neduok dieve valdininkijos ramus gyvenimas nebūtų sudrumstas, kad aš neturiu iliuzijų jog čia kas nors keisis iš vidaus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rojeri temos pavadinima perskaityk, nes su tokiu parasymu nelabai telpi i remus.

logiskai mastant  - ei nesu protingas  - telpu nes ner protingu . Ei pasisakymas protingas - irgi telpu , nes yra protingu zmoniu :) Cia kuriu kampu ziuret:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai Rojeri speju kaip tam anekdote stovetum viduryje autobuso ir nezinotum i kuri gala eiti ar prie protingu ar prie graziu :)

Stovet per viduri, nes ner prasmes eit ei esi ir grazus ir protingas, kam aukoti kas ka...
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.