Pereiti prie turinio

Kameros transporto kontrolei


skystis

Rekomenduojami pranešimai

jau baigesi laikai be TA vazineti...

Vilniuje partuliai su kameromis, jau musu Visagino miestelyje ant visu 3-ju ivaziavimu stovi kameros su IR pasvietimu, tai diena ir nakti registruoja ivaziujancius, automatiskai skenuoja numerius, ir tikrina TA ir draudimo galiojima, jei ner - bauda pastu. ir ant sankryzu prikabino bet jau ne skenuojancius, tiktai bendram vaizdui. matyt, greitai ir kitur taip bus.

 

 

Pralinksminai, nori pasakyti jei pas mane nuo valst nr lipdukai nuo statoilo sepeciu atsilupes, o yra tik ant galinio numerio, tai man pastu iskart bauda sius?:)

sory tema ne apie pabrada, bet kartais tie skaneriai buna ir paprasciausiais ziuronais vadinami, ir ziuriu kuo dazniau tuo labiau juos pareigunai kiseneje turi..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

musu automatines kameros ne i lipduka ziuri, o pagal nuskenuota ir atpazinta valst. Nr. per duomenu baze "pramusineja", ir i sarasa ideda "pazeidejus", pareigunas tik gauna sarasa ir raso protokolus. geras klausimas butu - butent kas vairavo, bet greiciausiai uz TA ir TPVCA nebuvima baus savininkus.

 

Orgai, sorry uz offtop'a :blink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nauja iranga, cia trumpai apie projekta - http://www.teo.lt/press/3031

cia truputi placiau apie funkcijas - http://www.visaginas...x.php?224285939

musu policija jau anonsavo visas jos galimybes, taigi "pasakos" tampa realybe

"jau greitai ir jusu mieste" smile.gif

 

(dabar tikrai reikia perkelt i nauja tema...)

 

 

čia į ringą tokią temą užvest biggrin.gif , o tai Visagine jau įrengė?, kur mergų miestas ten po keles kameras ant jų?angry.gificon_porc.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi papasakosiu trumpai is savo patirties... Buvau geguzes men komandiruoteje Klaipedoje - savaite laiko. Viena diena teko dirbt be pietu, na manau nusipelniau bent jau vakariene socia sukrimst. Sustojau Manto g. salia Bombolos kavines,kur stovejo nemazai masiniuku, pavalgiau, isvaziavau. O rugseji pakviete i Giraites g. Pasirodo buvau sustojes ant saligatvio kuris be jokio bortelio susilieja su asfaltu, bet jokio zenklo nebuvo (o gal ir yra). Nuotrauku aisku sociai ir imones lipdukas matosi ir valst Nr. Ir is toliau ir arciau pritraukta. Na ka sako - nubausti turim, teko apsibilietuot, gerai kad galiojanciu nuobaudu nebuvo tai tik 50lt (nors tik keleta dienu pries Giraite ant fotorodaro uzsokau)Tai va, reziume, bet visdelto jos turi atsipirkt ir dar maitint fotografus :salut::scratch:

P.s lauksiu kitu nuotrauku :blink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

[ Istatymines bazes nera

 

Gerb. Rimai, bet juk būtent kas liečia kelių eismo priežiūrą ar stovėjimo reglamentaciją, tai projektai prasprūsta visiskai be jokios logikos... aisku, nubaudimo atveju nežinau kaip ten būtų - pritaikytų greičiausiai taisyklę - nurodai kas važiavo, jeigu ne - bausim savininką... kitą vertus, kol ant gyvo policininko neužsiraučiau - nemokėčiau, o prispyrus pasakyčiau kad numerius kažkas senai nulupo, o pamačiau tik dabar... vieną kartą prasisukčiau, bet turėčiau išsiimti kitus, be abejo... čia kaip su tais nepažymėtais auto - fiksuoja pažeidėjus patys pažeisdami, nors pagal teisės aktus pažeisti KET reikalavimus (ir tai ne visus) laikydamiesi saugumo privalo įjungti bent švyturėlius :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su visokiais projektais, tai blogiausia, kad nėra tęstinumo. Prastūmė kažkas, prasisuko keletą metų projektas, po to pasikeitė valdanti dauguma, vėl kažkas kažką "prastūmė" . . . . Gal prieš 10 metų laimėjome konkursą - buvo sukurta taip vadinama SODROS KORTELĖ.

Tai jei savanaudžiai politikai nebūtų sužlugdę šito projekto, tai toje pačioje kortelėje galėjo veikti ir elektroninis bilietas ir piliečio kortelė (europen cirizen crd)ir daug kitų dalykų. Dabar visa tai jau vėl pristatoma kaip technologinė naujovė ir būtinybė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki

Siandien mane Kaune buvo sustabde. Taip jau nepasiseke ikliuti sankryzoje, kuria stebi 5 kameros (tiek suskaiciavau)...

Pirma karta pamaciau kaip Policija dirba pagal taisykles :) Viskas kaip ir butu buve normoj, tik jau balsu pradejau juoktis pamates kaip veikia ju kompiuterine (gudrioji sistema) :D

Bent kokiu 10 min. uztruko kol pavyko prisijungti prie interneto, tada keliaujant is lango i langa (ju buvo ne maziau nei 5)galu gale rado mano duomenis, kuriuos turejo atsisiusti i savo kompa. Labiausiai patiko, kad tai buvo wordinis failas su mano visa prasizengimu istorija :D

Veliau pareigunai emesi pildyti popieriniu protokolu. Kadangi visa laika klausinejau kokius jie cia veiksmus atlikineja, jie su sypsena veide vis ramiai aiskino ir apie popierius pasake, kad jei noriu pamatyti kaip jie uzpildytu el. forma, as uztrukciau maziausiai puse valandos, bet nereiktu stebetis ir ilgesniu pildymu :(

Man kaip ir vienodai kaip ir ka jie daro, bet vistiek stebina, kad vis modernizuojant valstybes pareigunu darba pereinam prie visisko absurdo.

 

Pokalbi vystant pareigunams prasitariau, kad pries keleta metu konsultavau policija veiklos efektyvinimo klausimais. Tai jie vel su sypsena veide pasake, kad reitu man skirti dvigubai didesne bauda uz tokias konsultacijas. Kuo toliau tuo komplikuotesnes proceduros ju darbe ....

 

Dabar jau zinodamas kaip atrodo oficiali pazeidimo fiksavimo procedura turesiu papildoma akstina su pareigunu susitarti. Kaikada laikas brangesnis.

 

Naiviai tikiuosi, kad tik Kaune tokia netikus sistema. O jus cia pasakojat apie kosmines technologijas ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano istorija truputi kitokia. Sustabde mane pareigunai,dirbo su kompu labai greit. Visus duomenis apie mano asmenybe ir mano vairuojama auto iskniso teisingus. Tik va jie man bande pasakyt jog angliskas auto (vairas desinej) ir Lietuvos pilietis du nesuderinami dalykai. Negalima zodziu vairuot Lietuvos pilieciui anglisko auto. O jei dar ir dirbandis tai isvis blogis. Ir draudimas turi but suformitas pagal angliskus istatymus, tai reiskia jei auto registruota kito zmogaus vardu tai draudimas turi but ir kito ir tavo vardu. Klausimas yra sekantis ar gali pareigunas naudotis kitos salies istatymu jei pagal savo salies istatymu negali baust. Ministro Masiulio komentaruose galima su anglu masina vazineti lietuvoje ja parduoti tik registruoti negalima. Nors Kaune 1 angliska masina savo akim maciau su lietuviskais numeriais ( traktoriaus numeriai uzdeti) Masina Smartukas. Zodziu mane apiformino per 20 min. Aisku kainavo 20 litu kysis. Butu ydomu kitu nuomone suzinot. Bent internete visus komentarus man zinomus istudijavau. Gal kas komentuos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

turiu desinivaire su lietuviskais numeriais, legaliai uzsiregistravau tik buvo tai laaabai seniai :) bet kiek girdejau ir dabar jas galima uzsiregistruot tik tech apziuros negausi.. perdarymai ekspertizes ir t.t.

tie istatymai vis keicias, pamenu nebudavo galima registruot jie tech apziuros neturi, dabar be draudimo neregistruoja, nu vienu zodzi viskas uolat kinta, ech gerai butu kad seimunai priimtu desiniavairiu istatyma, ot pigiu visuregiu gautumem.

 

o del pareigunu tai seubas, man irgi uz pokalbi telefonu nu gal 40 minuciu rase, ir visa laika realiai dirbo, s nemale, nu seubas kaip ten ilgai viskas vyksta,- paprastas baudos surasymas. o dar vadinama kompiuterizacija kad procesa pagreiitnit,

bet uztat regitroj rekordas,

per 6 minutes masina apsiforminau nuo bilietelio eiles paspaudimo iki naujo techpasio gavimo su neisdziuvusiu anspaudu. respekts.

o anksciau budavo lauki kol daug prigamins, pavardem saukia atsiimant nu vienu zodziu pasistenge kaip turi but, ir apskirtai procesas supaprastejo jei masina tik savinnka keicia..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu desinivaire su lietuviskais numeriais, legaliai uzsiregistravau tik buvo tai laaabai seniai :) bet kiek girdejau ir dabar jas galima uzsiregistruot tik tech apziuros negausi.. perdarymai ekspertizes ir t.

neskleisk ereziju... del registravimo ir ekspertiziu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.