Pereiti prie turinio

Vaizdelis


DariusNP

Rekomenduojami pranešimai

tie viksrai uzdedami ant masinos jau senai buvo sugalvoti, tarybiniais laikais ypac traktoriams ant priekio megdavo uzdeti, ir lygtai gazelkom, bet galiu ir sumeluot. Vienintelis trukumas ju buvo, kad prie didesniu apkrovu tas viksras apsiversdavo aukstielninkas ir visus sparnus ar dar ka kely sutikes nudraskydavo :) Kazi ar tebera pas modernius viksrus ta problema ar ne, nors galvoju rizika kad apsivers kazkiek islieka. Tik tiek kad visureigiu netempi buroku ar kopustu prikrautos nezinau keliatones priekabos :D Baisi neskani pakatuske gautusi, kai kuri nors kampa viksras nuraktu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tie viksrai uzdedami ant masinos jau senai buvo sugalvoti, tarybiniais laikais ypac traktoriams ant priekio megdavo uzdeti, ir lygtai gazelkom, bet galiu ir sumeluot.

Įtariu kad jau sumelavai ( ;) ) ba vikšrai dėdavosi ant vientilčių bėlarusų galinių ratų, javų kombainai būdavo su pusiau vikšrinėm važiuoklėm (va šitos tai sugebėdavo persiverst bet irgi reikdavo gerai pasistengt). Kad ant priekinių tiltų traktoriams ar gazelkom būtų buvę vikšrai tai matyt neteko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įtariu kad jau sumelavai ( ;)/> ) ba vikšrai dėdavosi ant vientilčių bėlarusų galinių ratų, javų kombainai būdavo su pusiau vikšrinėm važiuoklėm (va šitos tai sugebėdavo persiverst bet irgi reikdavo gerai pasistengt). Kad ant priekinių tiltų traktoriams ar gazelkom būtų buvę vikšrai tai matyt neteko.

galejau ir pameluot, ba mazas tuom metu buvau, bet kad apversdavo juos aukstyn tai tikrai, nes tevas spjaudydavos, jis ten tuos tankistus vaikydavo, a su aoverstais viksrais i penkmecio plana nespedavo niekaip :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vakar su savo opel movano vaziavau link vilniaus... priekyje vaziavo vw busas, kelias buvo geras, bet staiga geras kelias pavirto i leda, as ta supratau, kai patirkinau stabdzius, filme girdis... iskart po to priekyje busas nuciuoze .... priezastis ta kad pas Lteske galas vedamas,padangos be dygliu ir moteris uz vairo.

paslydo.wmv

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.