Pereiti prie turinio

eligijusLR

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas eligijusLR turinys

  1. Tai ko Jus vis pikstatės, nėrvuojatės . Tegul žmonės daro, vis linksmiau ir įdomiau gyventi . Mes kažka panašaus jau darėme per klubo 10-meti (2010 m.) . Čia keletas akimirkų iš renginuko.
  2. Pasvalio raj. Kliuokmaniškio km. Pumpėnų sen.
  3. Land Rover Discovery l (90-98 )arba ll (99-04) išsirink pagal kietumą ir aukštį. Bet reikia visas keturias dėti.
  4. Ten skilutė tikrai nėra didelė, o ir sandarinimo žiedelis sumažina skysčio pralaidumą. Iš vamzdelio pirmiausia spaudimą gauna vidinis, o poto išorinis.
  5. Jeigu norite, kad abi kaladėlės diltu vienodai reikia perskirti stabdžių suporta pusiau ir padidinti stabžių skysčio padavimo skilutę ir sandarinimo žiedelį į didesnį . Tada abu cilindriukai gaus vienoda spaudimą.
  6. Meri nespėjau atsakyti . Aš tik norėjau pasakyti, kad buvo visko .https://m.youtube.com/watch?v=y5NPIOF3omA
  7. Vienas toksai nedidelis patarimas, preš dėdamas naują šakutę privirink metalo juostą iš išorinės pusės, kad neišlystu kiaurai atraminis "obuoliukas" . Jeigu nesupratai, pasiguglink kaip atrodo havy duti sankabos šakutė.
  8. Didžiausia pagarba ir baltas pavydas tokiems žmonėms . Man atrodo, kad jeigu pas tokius meistrus papultu betkoks automobilis jis važiuotu dar ilgai. Nuoširdi PAGARBA
  9. Nedidelė " treniruotė" paminint LR DISCOVERY -25 metį ir pasitinkant svarbiausia metų renginį:
  10. Tikras inžinėrinis kurinys "Prakaito mašina" . Kiek įdėta darbo, o rezultatas
  11. Nuoširdžiausi užuojautos žodžiai skiriami broliams Vtautui ir Vladui,bei jų artimiesiems mylimai mamytei mirus.
  12. Tinka ir spiruoklės , ir lėkštės. Tik po lekštėmis reikia padėti paaukštinimus (jegu spiruoklės orginalaus aukščio).
  13. Žmogelis turi aliuminius 2-am Discoveriui(nuo -99 m.) ,dėl kainos ir stovio skambink 868275005
  14. Renginys įvyko ir pavyko :cheer:/> , jau pradėsim laukti kitų metų suvažiavimo. AČIŪ organizatoriams ir renginio rėmėjams . Keletas nuotraukų:
  15. Taip, prie Kupiškio marių per klubo išvyką.
  16. O kodėl liūdnas? Pas mus tai linksmas.
  17. Nuoširdžiausi užuojautos žodžiai skiriami "4x4 PASVALYS" prezidentui Vytautui ir klubo nariui Vladui bei jų artimiesiems, mirus mylimam Tėveliui. " 4X4 PASVALYS " klubo narai
  18. Šiandiena (balandžio 7 d.) mirė turbūt visiems gerai žinomas lakūnas, baikeris, ekstremalių pojučių mėgėjas," 4x4 PASVALYS" klubo garbės narys, "PAJUSK SKRYDŽIO JĖGĄ" klubo prezidentas EUGENIJUS MALINAUSKAS. Kuo nuoširdžiausi užuojautos žodžiai velionio artimiesiems bei visiems JĮ pažinojusiems.
  19. Atsargiai,neužvažiuokit ant"ledo skulptūrų" :)/>
  20. Slidu! Galėjo vietiniai nors "smėlio" pabarstyti. Per 5 min 11-ka griuvimų. http://www.youtube.com/watch?v=hzYuRlM7sc4
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.