Pereiti prie turinio

Wattz

Nariai
  • Pranešimai

    189
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Wattz turinys

  1. Apie kurį čia būtent kalbama? W163, W164? Nors dėl variklio atsakymas tas pats, geriausia 5.0 ir 5.5
  2. O kaip su nick'u keitimu? Po atnaujinimo nusiresetino, ar yra galimybe vel pasikeisti?
  3. Stebuklu nesitikek, paprastas pigekas, nera jokiu sertifikatu ar elementariu elastingumo parametru. Megejiskam vartojimui uzteks.
  4. O galbut jisai ir skaito foruma per ta telefona, kur, beje, zmoniu parasu ir telefono numeriu juose parasytu pagal nutylejima nerodo
  5. EU numato tik minimalius akcizus. Kiekviena salis pagal poreiki gali nusistatyti didesnius.
  6. Tai galų gale reikės klasės patruliams su 31, 33, 35 ratais, toyotoms su 31, 33, 35 ratais, dar ir jeepams tokių pačių klasių. Gal nenorėkim kiekvienai mašinai po klasę turėt, o tai visi būsim čempionai, tik problema kad galynėsimės tik su savim. Sąlygos visiems vienodos - visi važiuoja ta pačia trasa. Ir laimi tikrai ne tie kurie turi lengviausią, su didžiausiais ratais mašiną, o tie kurie daugiausiai investavo laiko tobulindami automobilį ir savo, kaip ekipažo, vairavimo, navigavimo, komunikacijos ir susidirbimo įgūdžius
  7. Gali buti https://www.politsei.ee/en/nouanded/kiiruskaamerad/fine-rates.dot
  8. Ir baudos ten ne jokios kosminės, o viso labo 1 viršytas km/h = 3 eur, su lubom 190 eur
  9. http://autoplius.lt/skelbimai/chevrolet-corvette-6-2-l-kabrioletas-roadster-2008-benzinas-5217427.html Sitam gal pabandyk pasiskambinti, kazka tikrai zinos.
  10. Automobilis - bet kokia motorinė transporto priemonė, skirta važiuoti keliu, vežti krovinius ir (ar) keleivius arba vilkti kitas transporto priemones. Prie automobilių taip pat priskiriami troleibusai, nebėginės elektrinės transporto priemonės, kurioms energija tiekiama elektros laidais. Prie automobilių nepriskiriami motociklai, lengvieji keturračiai motociklai, keturračiai motociklai, mopedai, traktoriai ir savaeigės mašinos. Traktorius is tikro net nepatenka po transporto priemones savoka. Todel jie ir registruojami kitam registre ir ta eina kitaip nei auto.
  11. Klausia kiek 4x4, tai ten reik irasyt 16
  12. Šitas neveikia? http://fatshop.by/blog/ustanovka-i-aktivatsiya-wurth-wow-
  13. Gps.lt ir gpsmeistras.lt turi ir gali užsakyti visokių.
  14. Nu specialistu vadintis negaliu, OS savo parašęs nesu Dėl privatumo tai irgi yra niuansų, Microsoftas pernai birželį išleido updeitus su kuriais lygiai taip renka informaciją, tik ne taip viešai. Tai jeigu distribucija jaunesnė arba buvo kompiuteris atnaujintas, nesiskiria nė tuo :/ Būtų labai blogai jei 2% rinkos turinčiai OS būtų prirašyta virusų, reikia tik džiaugtis ir naudotis tuo privalumu kol tik galim, nes manau kažkada ir tie laikai baigsis. Bet manau kasdieniniam tūlam useriui linuxai per aukšta materija šiek tiek, na nebent Ubuntu.
  15. Tai tada turetum suprast kad jei sukosi win7, LYGIAI TAIP PAT IR NE TRUPUCIO NE LECIAU SUKSIS IR 10, nepriklausomai nuo to koks kompas, tai irodyta praktiskai. Apskritai tokio dalyko kaip geriausia OS nera, kiekviena turi savo pliusus ir minusus, o ir naudojes esu, kaip programuotojas, as jas visas. Ir tikrai kartais yra geriau rinktis tuos windowsus negu gerokai lengvesnius linuxus, kurie tiesiog neturi palaikymo milijonui svarbiu funkciju.
  16. Bet kuriuos windowsus (ar tuos pačius Ubuntu Linux, kurie tau nežinant seka tavo interneto naudojimo istorija ir ją naudoja savo tikslais) jau įsirašydamas tu sutinki kad tave sektų. O tie papildomi prašymai ir atsirado dėl to kad senesnėse versijose programos tai galėdavo daryti tau prieš tai papildomai nepranešus. Nieko bendro su fone veikiančių procesų kiekiu ar jų įtaka šis pokytis neturi. O tame ir esmė kad su 10ais kompiuteris veikia šiek tiek greičiau, o ne lėčiau, kaip tu teigi. Beje čia buvo palyginimas Windows 7 su 10, o ne su Linuxais, Chrome OS ar OS X.. Virusai vėl atskira kalba, mokant naudotis kompiuteriu gali bet kuria OS sėkmingai kad ir be tos pačios antivirusinės naudotis. Virusai patys neatsiranda jei tu jų pats nepakvieti. Aišku tai kad jų mažiau savaime didelis pliusas kasdieniniam vartojui kuris galbūt nežino ar nemoka kaip saugiai naudotis kompiuteriu, bet čia viskas nuo rinkos priklauso, jei visi naudotų linuxus, labai greitai atsirastų ir ten tų virusų, o dabar kol nišinis produktas tai galima tuo tik džiaugtis.
  17. Jei veikia 7 veiks ir 10, identiski reikalavimai kompiuteriui, veikia labai nezymiai greiciau, gliucu vienodai abejuose, bet 10 gerokai saugesni.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.