Pereiti prie turinio

gaz 69 tepalo radijatorius


SUBARU

Rekomenduojami pranešimai

Nu biski silta :lol: seip pries radijaroriu jo niekaip nepadedu, kad ir po kapotu, jis stoves uz radijatoriaus, tarp variklio ir radijatoriaus.

 

MTZ 82(taip pat4X4 :) )tepala ausina ale vamzdeliais israitytas ausintuvas,gal toki butu imanoma priesais radiatoriu iraityt?nes ir pas mane tokia pati problema iskilusi su tepalo radiatorium,bet priemes kitoki sprendima,viska kelti i gala,nes NP3.3td varyklis viska po kapotu zada praryt :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o ko tu nenori tepalinio radiatoriaus į saloną atsikelt.Mes taip darydavom dar 80 metais,kai kraze ar maze galima buvo į kaulą žiemą sušalt. Rusiški visi kompaktiški ir žalvariniai,puikiai atiduoda šilumą, o po vandens radiatoriaus statyt jokio tolko,pas visas SSSR gamintas mašinas tepalinis stovėjo prieky. dar ir kokį pūtiklį galima pritaisyt,kad efektas didesnis būtų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tarp groteliu ir vandens radijatoriaus vietos ivalias, bet nera pro kur normaliai slangu atvest. Pro sonus ir apatsia besansu, lieka varjantas per virsu, bet ten kaskaip nesinori det, kad poto kapotas nekliutu. kitas varjantas vest i lauka, ir tada vel kist i vidu. bet tam reik metaliniu vamzdeliu.

Seip man patiko varjantas det i salona. Kadangi pas mane ten stovi tik 4runnerio antrasis petsiukas, kuris labai mazas.

O va ar tiktu tepalo magistralei henko (ar kaip ten jis) vamzdis, baltas su aliuminiu vidum. Toki butu lengva islankstyt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

(..O va ar tiktu tepalo magistralei henko (ar kaip ten jis) vamzdis, baltas su aliuminiu vidum. Toki butu lengva islankstyt ..)

Bajeriukas tas jog ziema netycia namie pecius uzkaito stipriau-tai issilyde esanti viduje plastmase ir plyso aliuminis,tad gal praktiska,bet nesaugu.paprasciausiai tiktu slanga laikanti tam tikra slegi ir temperatura,bent jau as taip manau :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

senam MB123 teplinis radijatorius priekį, aš savajam irgi taip pastačiau, bet reikalas tame kad jis niekda nebuvo karštas, normaliu rėžimu važinėjant niekada neaptikau nors truputuką pakaitusi, pagalvojau visa hiernia ten tam filtre kur pridėta vožtuvų, pakeičiau, ir rezultatas joks, o gi pasirodo tas vožtuvas tipo termostatas ir atidaro tik prie 120 laipsnių :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.