Pereiti prie turinio

miškinis1

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

miškinis1 paskutinį kartą laimėjo Lapkričio 17 2010

miškinis1 patalpino geriausiai įvertintą turinį!

miškinis1's Achievements

0

Reputacija

  1. konstravau dėjau iš laužyno galinio dangčio amortizatorius opeliui ,kai vieną kartą gerai gavau pasilenkęs per sprandą su dangčiu turguje nusipirkau naujus ir jau 4 metai labai gerai laiko ,taip aš tik už naujus amortizatorius.
  2. manau kad su žvakėmis bėda nes man šaudydavo kol nesusukau naujų gerų žvakių.
  3. o tu tamsoje užkurk variklį ir visos bėdos pasimatys,gali būti pramuštas dangtelis nors atrodo iš išorės kad geras.
  4. forume ieik į mano suzukis ten pasirinksi arba google pasiješkok.
  5. pafotkinau,auskarus dariau iš juostinio metalo ivirinau į tarpą 32mm.vamzdį,guma 5cm kėbulo pakėlimui,gervei stovas iš ketvirtainiško metalo kaip tik lenda į rėmą ir stalas 5mm lakšto,lūpoms laikyti privirinaujuostą iš to pačio metalo lakšto,čia uždėtos medvežkos,prieš tai buvo 31 ratai stambiu protektoriumi kurie pilnai tilpo.
  6. kėbulą keli 5 cm,auskarus prailgini 2,5 cm,daugiau burt nieko nereikia pilnai to užtenka,gervės padas paprastas nusiimi buferį,tarp rėmo iki radiatoriaus įvirini 5mm lakštą,išgreži skyles gervei tvirtinti pigu patogu ir gerai atrodo.
  7. visa nauja informacija pasiskaitykit http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/705203.41-=(1548952943
  8. nulėk į kelių valdybą susirask vairuotoją ar traktoristą paprašyk nuo sniego peilio gumą nes iki galo nenudyla,tau užteks vieno gabalo jos storis 5 cm išsipjausi su zeimeriu kaladėles išgreši skylę bus kaip tik,ir auskarus prasiilgink 2,5 cm
  9. reikia patarimo sudeginau sankabą,variklis standartas,ratai medvežkos ant 8 colių diskų stovi,ką galima būtų idėti stipresnę nes nedraskant jau antra parėjo?
  10. jei nėra rėmo atskirai,o tik agregatai pritvirtinti prie kėbulo neskaitau tai kad džipas ypač niva ir neverta į jas investuoti pinigus kai gali nupirkt už tuos pinigus kitą.
  11. tai gal sakau per tas skyles pučia orą lauk nuo radijatoriaus o ne per jas traukia
  12. ir suzukis gaunasi kulverstukas nes nivos diskai nešti į vidų.
  13. sutinku kad dabar prieš vėją nepapūsi ,buvo prieš keletą atvejų rajone vienas kitas gudruolis tinklus mėgdavo patikrinti,tai vieną rado susipainiojusį tinkle ežere ,o kitas išvažiavo su dviračiu ir iki šiol dar negryžo,kiek teko girdėti tai nutarė kad tinklus dėjo ir ikrites į vandenį susipainiojo,nors žmonės kalbėjo ką kitą.
  14. paskaitinėk rajoninių laikraščių skelbimus ,VST aukcionas buvo rasi tų nivų.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.