Pereiti prie turinio

Klausimas del benzininio Zuikio paruosimo nardymui...


bad_boy

Rekomenduojami pranešimai

Vitaroi oro pajemimas padarytas sparne uz zibinto, tai vaziojant per vandeni ar dazniausiai ivaziojat nuo stataus kranto i ji pakelsi banga. O to gali uztekt kad gautum vandenuko i oro filtra, o iki paskirstitojo bus dar toli. O kas de benzinio variklio darbo po vandieniu , tai jis be problemu ten dirba. Reikia geru laidu, uzgermetizot paskirstitoja o ir kita karta ir wd-40 padeda.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

muinioj maitinat ir jokio atsakymo, paaiskinkit ka daryt su tom su......tom zvakem ir laidais bo cia juk didziaussia problema arba pasakykit kad nezinot ar kaska............. :shock:

as girdejau kad pries lendant i bala rimvis visa elektra ispurskia wd ??????????padeda ar ne nz nes nebandziau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir as apie tai kad nieko ypatingai ruosti nereikia, jeigu laidai tvarkingi , ant zvakiu laidu kalpokai nesitabaloja, tai gali list i vandeni :) . O jeigu vis del to abejoji, na tai isvaziojant is namu plukstelkt kibira vandens ant uzvesto varikliaus :lol: , jeigu prades trailint tada nelisk i vandeni :lol::lol::lol: :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bambalis :D aisk nemate ,kai pirma karta vaziaves gariunose buvau kapota ir salona paskandines lyg puse vairo- vaiklis veike be priekaishtu (ferozos) ir gesinau ir kuriau po vandeniu po kurio laiko(kai nepamenu koks jo nick`as trauke mane su savo jeep) tik kaip sakant jei kas galetu buves but pastumt i prieki-manau be dideliu problemu ishvaqziuochaiu savo jegomis (na tai kiekvieno ofroud-man`o pamastymai manau panashus)..vo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Savu laiku , kai turėjau Suzuki Samurai, tai prieš varžybas supurkšdavau WD40 visus laidus ir paskirstytoją, ir patikėk varžybų metu variklis būdavo po vandeniu, upės srovė nešdavo mūsų Samį ir variklis dirbdavo visu pajėgumu. Žvakių laidai buvo "Tesla" (Čekija), žvakės Champion (Belgija), kurių kokybe neabejoju po šiai dienai, nes patikrinta praktikoje icon_exclaim.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
Nesiparinkit nieko ten nereike keisti viskas pasilieka vitaros

Na galima aisku tik reduktorias korpusa pakeist i plenini, ir bus paprasciau, bet tada visa apkrova liks pusasiams kurie nelaikis dideliu ratu, 32' ir daugiau.

O kas konkreciai reduktoriuje nelaiko: guoliai, ar oboimos korpuse išsimala, ar pats korpusas trūksta?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.