Pereiti prie turinio

Cobra

Nariai
  • Pranešimai

    221
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Cobra turinys

  1. Cobra

    dujos i jeep

    Jeigu bijai, neeik į miška . Maksimum ka gali sugadinti tai purkštukų sandarinimo gumitės. Jos nuo senumo gali sutrupėti. Gal juos jau yra nesandarios ir siurbia orą.
  2. 1. Uzpilimo voztuvas 2. Vienkryptis voztuvas balione kur ateina uzpilymo vamzdukas (nutraukus vamzduka dujos neiseina) 3. Voztuvas kuris riboja duju pripilima i baliona pasiekus tam tikra lygi duju balione. Jis ir skleidzia tuos garsus kai prisipildo balionas iki leidziamo lygio. Ir tie traskantis garsai yra norma. 4. Elektromagnetinis voztuvas, kuris skirtas kontrolioti duju padavima link variklio. Tarkim nutraukus vamzduka masina uzgesta ir tada voztuvui nutraukiamas maitinimas. 5. Rankinis voztuvas kuris dublioja elektromagnetini. Skirtas nutraukti duju padavima link variklio mechniskai, ir taip elektomagnetinio voztuvo remonto atveju. 6. Yra reaktivinis voztuvas, skirtas sumazinti duju nutekejima jeigu bus nutrautas vamzdukas link variklio. 7. Virsslegio voztuvas, atsidaro kai slegis balione virsija 25 barus. Kritus slegiui uzsidaro. 8. Temperaturinis voztuvas, atsidaro kai temperatura virsija nustatyta norma ir isleidzia dujas pilnai. Viskas su tuo balionu gerai jeigu traska, uzdaro dujas, pildosi toliau letai. Tai reiskia kad viskas, baliono daugiau pildit negalima. Nejeskokit bedos kur juos nera. P.S. Dar pamirsau. Punktas Nr.9. Elektromagnetinis voztuvas variklio skyriuje pries reduktoriu. Jis turi skistos fazes filtra. Gali buna atskiras nuo reduktoriaus arba viename korpuse su reduktorium.
  3. Šiandien truputi pasidarbavom. Buvo ir saulės ir lietaus, bet visi turistų taškai jau iškabinti. Tašku bus ir lengvu ir sunkiu, todėl manome kad nenuvilsime jūsų. Na ir truputi nuotraukų iš šios dienos išvykos į mišką.
  4. Tai kad ir neturiu reikalų Kaune. Vilniuje už tokia kaina butu gerai painti.
  5. Sveiki. Noriu įsigyti R15 pežiuko skardas nebrangiai. Stovis nėra labai svarbus, kad tik nekreivi butu. Gal kam vieta tik užima?
  6. Sveikinimai klubui !!! Ir ilgu metu , ilgiausiu !!!!!!!
  7. Na va, čia jau panašu į tai apie ka norėjau pasakyti. Kasmet visada atsirasdavo norinčiu išbandyti savo jegas openo žiede. Tai gal ir galima būtu jiems suteikti tokia proga ir laimetoja apdovanoti. Prizu gal ir nereiketu labai daug, gal tik už pirma vieta.
  8. Nesamonių nekalbų. Tik dabar pakartosiu tavo žodžius " Tik vat sekmadienio žiedas su turizmu nieko bendro neturėjo :)" Ir pasikartosiu... Tai reiškia kad tai turi būti atskira rungtis.
  9. Kur mes važiavome mes puikiai įsivaizdavome, nes dalyvaujam jau ketvirti metai iš eiles ir visko matėm. Kuo tikėjomės mes ta ir gavome per orientacine dalį ir dar su kaupu. Taškai buvo sunkiai įveikiami, purvo irgi nemažai, dauguma tu kurie įveikę daug tašku iš jų grižo su nuostoliais tai kam jau tas žiedas. O vakarą norisi praleisti su draugais prie laužo, pamatyti pramogine dalį ir sulaukti apdovanojimų ceremonijos. Kad pamatyti nugalėtojus, pasveikinti jei tai yra tavo pažįstami. Tuo visu važiavimu mes esame patenkinti ir netgi minčių jokiu neigiamu nekyla. Ir nieko nenorim mes prisiknisti. Tiesiog stovykloi daug iš ko girdėjau kad tas žiedas visai ne i temą buvo ir kitais metais žmonės pagalvos ar verta važioti. Tik čia forume kažkaip visi tyli, gal nenori pasirodyti kad galvoja kitaip.
  10. Pasikartosiu " turistu klase prarado savo pagrindine idėja tai yra orientacija ir strategija tašku rinkime savo vos ne kasdieniu automobiliu" ir žiedas nieko neturi bendro su orientacija. Ir kaip tik už ji neturi skirti daug taškų. Jis galėtu būti vertinamas kaip atskira rungtis patiems rėžtingiem dalyviams su atskiru apdovanojimu.
  11. Noriu ir as pasidalinti kai kuriom savo mintim... Pliusai: 1. Tašku buvo daug ir sunkiu ir lengvesniu. Tad kiekvienas ekipažas galėjo rinktis ar imt tašką ar važioti iki kito. Manau kad daugelis ir puses taškų nesurinko. 2. Laiko kontroles punktai irgi gerai sugalvoti. Nereikia laukti eilėje priduodant rezultatus. 3. Stovykla, maitinimas ir pramogine dalys aukštam lygyje. Dabar minusai: 1. Pirmas ir didžiausias minusas tai kad turistu klase prarado savo pagrindine idėja tai yra orientacija ir strategija tašku rinkime savo vos ne kasdieniu automobiliu. Daugeliui turistu tas auto su kurio dalyvaujama varžybose yra brangus nes su juo naudojasi mieste, ar prie ūkio, ar kelionėm. Dažnai tai būna antras auto šeimoje. Tai mano manymu sekmadienio žiedas buvo kaip pasiticiojimas iš turistu sukišant juos vos ne i tas pačias balas kaip ir open dalyvius. Rezultate buvo aukščiausiai įvertinti tie kuriems nepagailo savo automobiliu paskandinant juos žiede. 2. Dabar apie pati žiedo ratu skaičiavimą. Manau kad 10 balu daugoka už vieno rato įveikimą, užtektu ir 5 balu. Nes vėl gaunasi kad labai išsikreipia bendras rezultatu skaičiavimas ka ir minėjau aukščiau. 3. Čia kažkas paminėjo tai kad daugelis išvažiavo namo nesibaigiant renginiui ir taip išreiškę nepagarba organizatoriams. As nepalaikau šitos minties. Šitas renginys mus yra pramoga ir dėl pramogos mes negalime palikti savo artimu ar tai savo darbus antram plane. Todėl pilnai suprantu tuos kurie negalėjo sau leisti būti sekmadieni iki pabaigos. Daug kas turi seimas, kažkam i darbą pirmadieni. Čia as noriu pabriežti kad vis dėl to apdovanojimai turėtu būti šeštadienio vakarą ir žiedas daugeliui iš mūsų buvo nereikalingas. P.S. Tikiuosi organizatoriai išgirs vieno iš dalyviu mintis.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.