Pereiti prie turinio

Cobra

Nariai
  • Pranešimai

    221
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

2.965 profilio peržiūros

Cobra's Achievements

0

Reputacija

  1. Cobra

    dujos i jeep

    Jeigu bijai, neeik į miška . Maksimum ka gali sugadinti tai purkštukų sandarinimo gumitės. Jos nuo senumo gali sutrupėti. Gal juos jau yra nesandarios ir siurbia orą.
  2. 1. Uzpilimo voztuvas 2. Vienkryptis voztuvas balione kur ateina uzpilymo vamzdukas (nutraukus vamzduka dujos neiseina) 3. Voztuvas kuris riboja duju pripilima i baliona pasiekus tam tikra lygi duju balione. Jis ir skleidzia tuos garsus kai prisipildo balionas iki leidziamo lygio. Ir tie traskantis garsai yra norma. 4. Elektromagnetinis voztuvas, kuris skirtas kontrolioti duju padavima link variklio. Tarkim nutraukus vamzduka masina uzgesta ir tada voztuvui nutraukiamas maitinimas. 5. Rankinis voztuvas kuris dublioja elektromagnetini. Skirtas nutraukti duju padavima link variklio mechniskai, ir taip elektomagnetinio voztuvo remonto atveju. 6. Yra reaktivinis voztuvas, skirtas sumazinti duju nutekejima jeigu bus nutrautas vamzdukas link variklio. 7. Virsslegio voztuvas, atsidaro kai slegis balione virsija 25 barus. Kritus slegiui uzsidaro. 8. Temperaturinis voztuvas, atsidaro kai temperatura virsija nustatyta norma ir isleidzia dujas pilnai. Viskas su tuo balionu gerai jeigu traska, uzdaro dujas, pildosi toliau letai. Tai reiskia kad viskas, baliono daugiau pildit negalima. Nejeskokit bedos kur juos nera. P.S. Dar pamirsau. Punktas Nr.9. Elektromagnetinis voztuvas variklio skyriuje pries reduktoriu. Jis turi skistos fazes filtra. Gali buna atskiras nuo reduktoriaus arba viename korpuse su reduktorium.
  3. Šiandien truputi pasidarbavom. Buvo ir saulės ir lietaus, bet visi turistų taškai jau iškabinti. Tašku bus ir lengvu ir sunkiu, todėl manome kad nenuvilsime jūsų. Na ir truputi nuotraukų iš šios dienos išvykos į mišką.
  4. Tai kad ir neturiu reikalų Kaune. Vilniuje už tokia kaina butu gerai painti.
  5. Sveiki. Noriu įsigyti R15 pežiuko skardas nebrangiai. Stovis nėra labai svarbus, kad tik nekreivi butu. Gal kam vieta tik užima?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.