Pereiti prie turinio

bad_boy

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius-Salakas
  • Pomėgiai
    Greitis, off-road'as...

bad_boy's Achievements

0

Reputacija

  1. niekas ir neklausia del galimybes panerti i 50 metru gili
  2. aha pakeista svirtis , o as ir galvoju kokio velnio kai posuki ijungti nori ji stringa dekoju uz paveiksleli, gal kas turi prie to paties manuala mpII ?
  3. Pas mane yra tris bakeliai (skyscio tikrai pripilta ne 20 metis ir neblondine), o vat mygtuko deja atskiro nera. Du bakeliai priekyje ir vienas galinese duryse...prie ijungtu zibintu neveikia... :wink:
  4. 96' 2,8td neveikia žibintų apiplovymas gal kas zinote kas galetu buti ir aplamai ar jis turetu veikti kartu kai ijungi langu apiplovima ? Ačiū...
  5. no ri pasakyti kad vitaros tik +-65 kg sveria ? Ir as ji gali be gerves pagalbos savo rankomis issiimti? Jei taip tada tiesiog nuostabu Dekoju Rav4ik...
  6. Dekoju jau idomi tema issivyste ne nenupirkau dar nieko , kaip turejau mpII taip ir tebeturiu bet tikrai imsiu vitara su tuo jau apsispresta ....mazute grazute ir smagi...na o ka sportininkai pasakys? to Cobra: jei imti 4 cilindru dyzelini varikli nemanau kad bus didelis svorio skirtumas su standartiniu vitaros varikliu ...
  7. Dekoju, iskilo klausimas jei keisti is nepriklausomos i tilta nuo kokio auto geriausiai butu ieskotis tilto?
  8. kaip daug geru pasiulymu .... ne as rimtai juk klausiau.
  9. Sweiki, noriu isigyti Suzuki Vitara 1,6 ltr benzinas. Ka reikia patobulinti (be sniorkelio-nes cia aisku kad oras nepetektu i ipurskima arba karbiuratoriu)kad ilindes i gylia duobe pilna vandens variklis veiktu ir neuzgestu. Kazkaip zvakes papildomai apsaugoti, kompa perkelti ir pan. Dekui uz atsakyma... :oops:
  10. :mrgreen: Bad boy :mrgreen: Tu paziurek kada tema buvo aktuali net 2008 metu gruodi, o tu tik dabar atsibudai :mrgreen: Su artejanciais! Na ir kas perskaiciau tema kad ir sena ir papildziau juk ji neuzdaryta gal prisiregistruos naujokas kaip ir as bet nieko neismanantis, gaus naudingos info .
  11. Atsidarai vairuotojo dureles ten yra lipdukas ten surasyta kiek slegio ipusti priklauso pagal padangu dydi ir front-priekis ir rear galas... dabar tiksliai nepamenu bet berods su 31x10.5 priekije 1.8bar o gale apie 2.2bar.... Sekmes.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.