Pereiti prie turinio

Dujos į mažalitražį variklį


vmmltu

Rekomenduojami pranešimai

as gi nieko ir nesakau pries benza ar ka kita, pvz mano kaimynui iki darbo 1,5km, gyvena kaime, i miesta vaziuoja karta i pusmeti, nafig jam dujos? man iki darbo 55km ir tiek pat atgal + reik dar po miesta pasitrint - jei vien su benzu tai nafig man dirbt? kad kolonele sert?? as irgi pavalgyt megstu. :)))

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki :) Yra toks reikalas, kai pilu dujas, kartais suveikia vožtuvas, būna toks klakt ir nebepila. Kartais išviso nieko nebūna ir pila iki belekiek tiesiog labai, labai sulėtėja. O kartais būna toks trrrrrr, tada praeina ir toliau pila kol labai sulėtėja. Įsivaizduoju, kad ten balione turi būt kažkoks atbulinis vožtuvas, kuris neišleidžia dujų į užpylimo vamzdelį, kuris sugedo užstrigo ar pan. Daug reikalų sutvarkyt??? Balionas 35 litrų, įpila max 28, tai 20% nedapylimo ribos, kaip ir neviršija :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad slėgiai išsilygina aišku. Esmė tame, kad reikia sutvarkyti tą vožtuvą balione, kad jis normaliai veiktų. Tą kuris uždaro dujų įpylimo vamzduką nuo baliono, kai slėgis pasiekia nustatytą ribą, kuri yra žemesnė, nei max. pylimo siurblio slėgis. Tik nežinau ar ten daug reikalų jį sutvarkyti. Todėl klausiu čia ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka tu ten tvarkysi, niekas ten nesitvarko. tu neiseikvoji visu duju iki galo, tau masina nebeina kai lieka 20-15% duju, nebeuztenka slegio. niekad bakas neprisipila tiek koks jo turis yra, tu dar su pustuciu i kolonele atmauni.  jei nori keliais litrais daugiau ipusti, tai kai pradeda sratas trateti reik prisukti krana slangos, tada lengvu gazu dar kazkiek igena. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pripilimo lygis nėra pats aktualiausias klausimas. Svarbiausia, kad kurnors iš apačios užkabinus dujų įpylimo (iki baliono) vamzdelį nepabėgtų dujos ar nebūtų bumbt didelio. Todėl aš taip ir pergyvenu dėl to atbulinio vožtuvo!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad nuo baliono i reduktoriu einanti nutrauktum ir pasidarytum fejerverku, logikos yra, bet kad nuo uzpilymo iki baliono toj pusej voztuvas neuzdarytu... nu nzn man nepasitaike, ir is vis pirma syk girdziu toki bajeri, bet as ne dujininkas.  mano subjektyvia nuomone ieskai slieku be reikalo, o kompetitingai atsakys dujininkas :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Uzpilimo voztuvas

2. Vienkryptis voztuvas balione kur ateina uzpilymo vamzdukas (nutraukus vamzduka dujos neiseina)

3. Voztuvas kuris riboja duju pripilima i baliona pasiekus tam tikra lygi duju balione. Jis ir skleidzia tuos garsus kai prisipildo balionas iki leidziamo lygio. Ir tie traskantis garsai yra norma.

4. Elektromagnetinis voztuvas, kuris skirtas kontrolioti duju padavima link variklio. Tarkim nutraukus vamzduka masina uzgesta ir tada voztuvui nutraukiamas maitinimas.

5. Rankinis voztuvas kuris dublioja elektromagnetini. Skirtas nutraukti duju padavima link variklio mechniskai, ir taip elektomagnetinio voztuvo remonto atveju.

6. Yra reaktivinis voztuvas, skirtas sumazinti duju nutekejima jeigu bus nutrautas vamzdukas link variklio.

7. Virsslegio voztuvas, atsidaro kai slegis balione virsija 25 barus. Kritus slegiui uzsidaro.

8. Temperaturinis voztuvas, atsidaro kai temperatura virsija nustatyta norma ir isleidzia dujas pilnai.

 

Viskas su tuo balionu gerai jeigu traska, uzdaro dujas, pildosi toliau letai. Tai reiskia kad viskas, baliono daugiau pildit negalima. Nejeskokit bedos kur juos nera.

 

P.S. Dar pamirsau. Punktas Nr.9. Elektromagnetinis voztuvas variklio skyriuje pries reduktoriu. Jis turi skistos fazes filtra. Gali buna atskiras nuo reduktoriaus arba viename korpuse su reduktorium.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.