Pereiti prie turinio

lincas

Nariai
  • Pranešimai

    186
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

lincas's Achievements

0

Reputacija

  1. Raudonos makitos namines.Pigesnes/paprastesnes.
  2. Labai priklauso ka slifuosi,jei ten kedes kokias ar spinteles restauruoti gal ir nieko tie vibratoriai. Bet is esmes tai ranku ir pirstu zalojimas jei daugiau darbuotis. Mano situacijose tik juostiniai gelbedavo,is visu bandytu labiausiai patiko ir ilgiausiai laiko hitachi.
  3. Tai su tuo puurskikliu putos laikysis ilgiau.Bet ar nuo to bus geriau tai nezinau.Mamau cia ir nuo paciu putu priklauso kas gamintojas,ir nuo vandens kietumo,ir kiek pastebejau visi plovejai vistiek sausina ir valo su spec. sluostem.Manau taip nebuna kad nuputei su putom nuskalavai ir blizga.
  4. Del pasirinkimo butent situ plovyklu,tai kaip ir visi galvojau pirkti karcheri,bet pas pazystama jis uzsilenke po pusmecio.Net netaise,pakeite i nauja. Pradejau ziuret kas dar rinkoj parduodama,uzmaciau kad zmones gerai atsiliepia apie nilfiskus,ir tipo pigesniu modeliu pompos metalines.Kas karcheriuose tik nuo kazkurios klases prasideda. Ar pompa tikrai metaline nezinau,neardziau.Gali but kaip kolega minejo kad ir nevisai.Bet kad daiktas laiko,tai tikrai. P.S:plaunu neviena automobili,tenka ir sunkiosios technikos ir mechanizmu visokiausiu atplauti. Del putu.Tepalam atplauti naudoju spec. ploviklius koncentruotus.O automobiliam kad laikytusi puta reikia spec. pistoleto. Kaina nuo 20 eur,ziurint kur pirksi.
  5. Senesnis modelis pas mane tarnauja gal 7 metus,dabar tik slegio davikli pakeisti reiketu.Ir pistoleto gumeles keiciau.O toki pat kaip nuorodoj tevukui nupirkau,patenkintas labai. Nilfisku pompos metalines ,ir bet kokia sugedusia dali gausi be problemu.Man atrodo jie gamina stihliam plovyklas.Tai kokybe tikrai gera.
  6. Kam pirkt "kazka" uz normalaus daikto kaina ? https://www.gitana.lt/plovimo-valymo-iranga/auksto-slegio-plovimo-irenginiai/buitiniai-plovimo-irenginiai/buitinis-plovimo-irenginys-nilfisk-c-1257-6-x-tra-eu
  7. Nepirk nieko,pirma ismok.Buvo cia seimoj "rukytoju" ismete puse kiaules lauk https://www.youtube.com/watch?v=W29Tr6pWn2c Cia saltam rukymui uz kelis eurus pasidaryti gali,o jei karstam tiesiog spintos apacioj zariju,o vrs zariju ant skardos barstai dregnas juodalksnio pjuvenas.Viskas. Zuvi pazystamas taip rukydavo paprastoj metalinej spintoj,paprasciau jau nera kur.
  8. Atveze nemokamai,nes suma virs 110 eur buvo.Veze dpd,siunta keliavo apie savaite nuo apmokejimo.
  9. Kryptines,su pusem. https://www.rallynuts.com/13-inch-gravel-rally-tyres/hankook-dynapro-r213-gravel-rally-tyres.html
  10. Gal klystu.Is patirties: bus imobilaizeris "nusokes".Kai suka,o nekuria.Primytyveniam uztenka pati voztuva ant siurblio atjungt,o sudetingesniam kuro siurbliui reikia ji isprogramuot.
  11. Nuorink sistema.Kuro padavimo vamzdeli ant siurblio truputi atleidi.Suki varikli kol pasirodo kuras.Tada uzverzi ir kuri toliau turetu pagriebti. Taspats galioja pasikeitus filtra,tas pats ir pasibaigus kurui.
  12. Daug medziagos mokslam Lygtai meistras is vilniaus. https://www.youtube.com/user/tussik01/videos
  13. Uzkaitina,truputi riebalo ir tada nuvalo su mentele metaline.Kepant su aliejum itrina nekimba tada.Saslykui uzsideda remelis iesmam susideti. Butent kad surudija jie visi,ugnis nudegina visas dangas.Nenaudojant uzsidengia su dangciu.
  14. Paprastas plieno lakstas,tik storas gal 2cm storio.Ir labai mazas nuolydis su presu padarytas i vidu.Kad taukai ne ant trinkeliu ar ant zemes lasetu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.