Pereiti prie turinio

vmmltu

Nariai
  • Pranešimai

    105
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

630 profilio peržiūrų

vmmltu's Achievements

0

Reputacija

  1. Lietuviški numeriai. Kas pardavėte???
  2. Turiu jau pabandymui, medines, 10 metų senumo po 20 eurų Maxxis kažkokio modelio
  3. Tai va, tinka 195/80 R15, niekur nesiekia.
  4. Sekantis variantas pabandyti 195/80 R15 padangas. Jeigu pas ką nors mėtosi ir turite laisvą valandėlę, raštelkit, prilėksiu pasimatuoti
  5. Nagi ne slalomui naudojamas tas Golf'as
  6. Labas, Klevai Nu bet pagalvokime... jeigu imame Golf Mk7, kuris kai kuriose rinkose pvz. Rusijos yra prieinamas su gamykliniu 2 cm pakėlimu ir sakome, kad jį reikia pažeminti, ir tam naudojame paprastas, ne standintas, ne aukštintas spyruokles iš europos rinkos arba atvirkščiai į europinį Golf'iuką dedame spyruokles iš Rusiško ...tai gi nebūtų blogai? O tarpinės padarytų praktiškai tą patį. Reikia atsižvelgti dar ir į tai, kad maniškis yra BlueMotion, o jie yra dar žemesni, nei standartiniai ir tai yra akivaizdu palindus po automobiliu - priekinės šakės nuo centro kyla į išorę, nors ir nežymiai. O dėl katino ir antsnukio manau, kad tai priklausytų nuo buvimo su antsnukiu laiko Va vienas iš variantų, rusų gamybos, jo reali kaina, o yra ir kosminių: https://risingtuning.com/index.php?route=product/product&product_id=987 . Išsiunčiau jiems užkalusą ar tinka. Tik nelabai suprantu kodėl priekinės tarpinės yra iš poliuretano, nors pasiskaičius internete radau daug diskusijų, už ir prieš poliuretanines - gumines - metalines. Gal kažkas Lietuvoje ar iš forumiečių gali pagaminti už realią kainą?
  7. Vokiečiai daro ir taip ir kitaip ir nesiskundžia. Moller'is sako, kad Mk4 Golf'am buvo gamyklinės tarpinės pakėlimui, taip pat sako, kad gali pakeisti į AllTrack'o spyruokles tik pakėlimo aukštis nevisai aiškus. Volkswagen paprasti modeliai nuo AllTrack'u skiriasi tik spyruoklėmis, ratais ir plastmasėmis + 4 varomi. Kai kurie atsiliepia, kad automobilis stovi net geriau. Kas keisčiausia, kad yra netgi tarpinės sertifikuotos Vokiečių tech. apžiūrai dėti ant priekinių spyruoklių. Auto entuziastų automobilius Moller'is oficialiai žemina keisdami spyruokles. Vienu žodžiu viskas Ok, tik reikia įgyvendinti teisingai. P.S. Gale vientisas balkis.
  8. Sveiki Atsibodo braukyti bortus, o ir į mišką toliau įvažiuoti norisi, todėl reikia truputuką pakelti 2016 metų Golf 7 1,6 TDI BlueMotion. Perskaičiau beveik visą internetą ir likau prie varianto pakišti tarpines - priekyje tarp kėbulo ir atraminių guolių, gale tarp kėbulo ir spyruoklių. Kai kas keičia spyruokles, bet nelabai aišku kurios kiek pakelia. O klausimas toks, kaip teisingai parinkti tarpinių aukštį, kad viskas gerai veiktų (neiškelti tiek, kad perdaug nulenktų šakes) ir kad priekį su galu pakelti vienodai? Taip pat ką daryti su galiniais amortizatoriais? Ačiū.
  9. Pasižiūrėk indiškų filmų topus. Dar neto pamatysi ;DDD
  10. Ieškau Fronteros A priekinės dešinės apatinės šakės. Vilnius, Kaunas ar kurnors netoli. 867911089
  11. Sveiki. Pratesiant temą gal Kaune, kas gali pažiūrėti dujas Fronterai? Įdomu ką ten sureguliavęs esu. Ar veikia atrasti reguliavimo būdai
  12. Domintis amortikais sakė, kad jie be tvirtinimo detalių. Patikrinus Lietuvoje paaiškėjo, kad komplekte jos yra ir netgi kokybiškos. Netikėkite autodoc'o konsultantais Jeigu gerai atsimenu nuo 115 eurų siuntimas nemokamas. Aš visiškai nemąsčiau atsiūs ar ne. Tiesiog užsisakiau, apmokėjau, palaukiau porą savaičių ir gavau pranešimą, kad buvo atvykęs DPD kurjeris ir manęs nerado. Tingi matyt paskambinti.
  13. O man puikiausiai atsiuntė radiatorių ir kitokių čiūdų. Viską sudėjo į tokią didelę dėžę. 1,2 m x 1 m x 0,4 m. Jeigu ne dar didesnę, vos į dvidurės Fronteros galą sutalpinau. Mokėjau virš 115 eurų, todėl siuntė nemokamai per DPD.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.