Pereiti prie turinio

Diskoteka apsipile dumais ko tiketis ?


Ridas777

Rekomenduojami pranešimai

Važuojant pradėjo mesti balta i melsvuma duma grįžau namo užgesinau sakau užkursiu vėl ir užkūriau užsigazavo ant bėgio tik išėjo užgesinti ko tikėtis ? turbina išėjo ? Ir kiek maždaug kainuos šitas malonumas ? Kur aplink Panevėžį rekomenduotumėte nuvaryti kad sutvarkytu?  

Redagavo Ridas777
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

99.9% turbina pramuse tepalini kanala ir padave i isiurbima tepala. Uzsigazavo- tai jau apsunkinta situacija.. Turbina pigiausia restauruoti. Idejus kita BUTINAI isvalyti tepalo slangas, pakeisti tepalo filtra, tepala ir po 100-200km BUTINAI dar karta pakeisti tepala ir tepalo filtra. Neatlikes siu veiksmu keisi turbina dar karta :) Apie Panevezi suremontuoti gali, tik reiketu paderinti del priemimo. Nr. jei reikes duosiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusiėmiau turbina ašite klebetuoja sparneliai du nulūžę, interkuleri įsiėmiau tepalo tarp slangu radau is interkulerio kokie 200ml išbėgo, bet didžiausia beda tepalo lygio matuokle pakilo pauosčius salerka smirda kas čia per beda ? ko tikėtis ?

Redagavo Ridas777
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi , tau reikia dviejų nosinių... vienos ašaroms , kitos prakaitui... 

O jeigu rimtai , tai greičiausiai bus trūkusi variklio galva. TD5 variklis yra (pompadūzas), purkštukai siurbliai. jie stovi purkštukų tiltelyje, kuriame cirkuliuoja dyzelinas. ten gyvenantis slėgis yra plius-minus apie 8 barai. kai trūksta galva , šiek tiek dyzelino papuola į tepalą , ko pasekoje didėja jo lygis. Aišku būtų galima tikėtis , kad praleidžia pro sandarinimo gumeles , bet manau būtų naivu. Gali būti išdilę ir purkštukų lizdai , kas irgi gali prisidėti prie dyzelino nuotekio. Šiaip ir turbinos gedimas panašu kad tepalo su dyzelinu prasiskiedimas.

Nežinau , kas darosi aplink Panevėžį su meistrais , bet galvą vienareikšmiškai vežti į Alytų , o turbiną rikčiausi arba naują arba dėvėtą gerą. Svarbu kad ašelė neturėtų išilginio klibėjimo, liaudije vadinau (liuftu).

 

Sėkmės remonte :salut:  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.