Pereiti prie turinio

Ridas777

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevezys

Paskutiniai lankytojai

423 profilio peržiūros

Ridas777's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki nupirkau salona elektrini diskotekai II ir iskilo toks klausimas kaip su pajungimu laidai kiek matau ateina pabandziau pajungti sedine bet neveikia kame beda ir kaip pajungti ar reikia prie kompo jas priristi ? Ir kaip su kolonelem po vairuotojo sedine stovi stiprintuvas laidai kiek matau neateina bet i duris garsiakalbiam yra visi reikiami laidai tik neradau laido galiniam dangciuj kur jungiasi zemu dazniu koloneles gal kam teko susidurti kaip ten reikalai ar pravotke reiks keisti ?
  2. Nū išleidau šiandien tepalą iš variklio tai papildomai 2litrai dyzelio išbėgo,degimą palaikai tai pro karteri pradeda bėgti dyzelis
  3. Nusiėmiau turbina ašite klebetuoja sparneliai du nulūžę, interkuleri įsiėmiau tepalo tarp slangu radau is interkulerio kokie 200ml išbėgo, bet didžiausia beda tepalo lygio matuokle pakilo pauosčius salerka smirda kas čia per beda ? ko tikėtis ?
  4. Važuojant pradėjo mesti balta i melsvuma duma grįžau namo užgesinau sakau užkursiu vėl ir užkūriau užsigazavo ant bėgio tik išėjo užgesinti ko tikėtis ? turbina išėjo ? Ir kiek maždaug kainuos šitas malonumas ? Kur aplink Panevėžį rekomenduotumėte nuvaryti kad sutvarkytu?
  5. Dekui vakumo slangute nusimovus buvo
  6. Prieštai tvarkiau kuro slėgio vostuveli ten priėjimas prastas gal nutraukiau kokia fiske nes poto tvarkymo ir atsirado ta beda
  7. Sveiki sugedo stabdžių sistema kur ieškoti problemos stabdis pasidarė kietas stabdant tai kaip neuzkurtam stabdžių skysčio yra kur ieškoti problemos? Stiprintuve gal? Kurioj vietoj jis stovi? Gal yra kokia liga jiems?
  8. Kuro slėgio vostuveli pakeičiau su tarpinė bet vistiek pakeitus per patį vostuveli kaupiasi saliarka gal teko susidurti?
  9. Sveiki leidžia kurą per kuro siurblį kur prie variklio yra td5 disko2.Gal yra kas susidūręs? Per kur ten gali leisti?
  10. +5cm praukstejo nuo standarto,tai ir idomu ar nesiektu niekur 235/85 ir zinoma kaip su pravazumu platesnes padangos ar siauresnes ?
  11. Sveiki kokias galečiau užteti max aukščio padangas ant discovery 2 Terrafirma spiruokles su amortizatoriais ir rastafkes 235/85 ar nebus per aukstos ir persiauros ? Ar nesieks niekur ? Ar rekomenduojat deti ? Ar geriau butu 245/75 ? Ir žinoma ar godrikai ar cooper stt pro ?
  12. Sveiki visi atsirado problema pradejo durniuoti spinos vairuotojo spina vazuojant per duobes atsidaro duris ir sunkiai uzsidaro reike prispausti darant nes paprastai atsoka atsirakina tik su raktu is pultelio neatkele bagazines spina buvo visiskai uzsikirtusi teko isimti is vidaus gal kam teko susidurti ar cia ju liga ir kiek mazdaug gali kainuoti spinos gal kartais zinot iskur galima nusipirkti ?
  13. o spiruokles siunteisi is Lenkijos ? Gal gali numesti linka kurios tavo ?
  14. Ir kiek tau maždaug kainavo pakelimas visas ? kiek maždaug kainavo siuntimas is Lenkijos ? beto labai dekui visiems uz patarimus,dar viena klausimeli ar labai sunku pasijunkti autopilota ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.