Pereiti prie turinio

Mblorinser

Nariai
  • Pranešimai

    78
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilkaviškis

Mblorinser's Achievements

0

Reputacija

  1. Bet matyt gerai galanda kad vis gryzta. tevuliui sakiau negailek drosk kuo daugiau kad sudiltu greiciau grandines tai gal su dildem dazniau galasis.
  2. Gražus jei moki galasti tai tas grąžtų galąstuvas tikrai geriau negalanda. Vienas iš labiausiai naudojamų įrankių jau daugiau nei 5 metai ir naudojasi juo keleto aplinkinių kaimų gyventojai. Tai grandininio pjūklo grandinių galąstuvas. Dildes ne neturiu. Bet galasti jau užkniso žino kad yra tai važiuoja ir važiuoja. Vistik tik už ačiū. Servise 2 ar 5€ lupa.
  3. Turiu suktuka ta kur rankenoje baterija 10v. Nepamainomas dalykas ar varztams ar gręžti nes ir gręžimo patronas dedasi. Tiesa jau 7 metai jam. Ir veikia be priekaištų. Minusas tas kad pas Parkside tik viena baterija būna. Naudojamas labai dažnai tikrai ne namų ūkio reikmem. Kiek baldų sutveres, mašinų salonų isardes. Ir sutveres.
  4. Gal kam pravers akcijone bus 8 vienetai jimiu galit pasidraskyt kaim aktualu. https://www.nma.lt/17968
  5. Ne zemes ukio verslo kurimas kaimo vietoveje. Ne visi kaimai dar tinka. ir atstumas nuo muiesto turi but tam tikras nepamenu dabar. bet ten keli kilometrai. daigtai nauji. tampi PVM moketoju,.. pliusas tas kad paslaugas gali atlikti ne tik kaime bet ir isvykti. Beto gauni iki 40000 kuriu grazinti nereikes. Nuvaziuok i artimiause zemes ukio konsultavimo tarnyba isdestys viska ir projekta parasys. kai bus saukimas kada sekantis nezinau berods i gala metu. Arba placiau cia https://www.nma.lt/
  6. Neydomu per daug pasalo. Dar uzvakar mankiausi lauku keliukais ir zvyruotais. siandien tuo paciu marsrutu nepalikdamas pedu judejau. taskus gavau. Saulius viska reguliuoja jau.
  7. Brangus. geriau koks Jasic pigiau ir ne prasciau. as trifazy 250A 3 metai naudoju.
  8. 3 kausai tikrai ne del matuokles. o nera garso ko ko k o ko ko ko ko. kompresijos nemusa atgal i isiurbima.?
  9. Galva velenus blokuus gali vezti ir arciau i Sakius OLDERA ( sitie turi technologija spiziui virinti kokios lietuvoje niekas kitas dar neturi) , arba i marijampole AUTO TEMA. visi jie mainosi darbais su Alytum.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.