Pereiti prie turinio

Facetas

Nariai
  • Pranešimai

    176
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Yahoo
    vygvaitkus@yahoo.com
  • Skype
    facetas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Facetas's Achievements

0

Reputacija

  1. Oi , tau reikia dviejų nosinių... vienos ašaroms , kitos prakaitui... O jeigu rimtai , tai greičiausiai bus trūkusi variklio galva. TD5 variklis yra (pompadūzas), purkštukai siurbliai. jie stovi purkštukų tiltelyje, kuriame cirkuliuoja dyzelinas. ten gyvenantis slėgis yra plius-minus apie 8 barai. kai trūksta galva , šiek tiek dyzelino papuola į tepalą , ko pasekoje didėja jo lygis. Aišku būtų galima tikėtis , kad praleidžia pro sandarinimo gumeles , bet manau būtų naivu. Gali būti išdilę ir purkštukų lizdai , kas irgi gali prisidėti prie dyzelino nuotekio. Šiaip ir turbinos gedimas panašu kad tepalo su dyzelinu prasiskiedimas. Nežinau , kas darosi aplink Panevėžį su meistrais , bet galvą vienareikšmiškai vežti į Alytų , o turbiną rikčiausi arba naują arba dėvėtą gerą. Svarbu kad ašelė neturėtų išilginio klibėjimo, liaudije vadinau (liuftu). Sėkmės remonte
  2. Pabandyk rakto batarkę patikrinti. Kartais būna dėl nusėdusios baterijos rakto čipas neprisiriša. Bet šiaip panašu , kad purkštukų pravodkę reikia keisti. Ji per laiką nuo tepalo sulūžinėja. Sėkmės .
  3. Siūlė ir man tokių vinječių , netgi visą pundą įvairuas nominalo , tik kai geriau įsižiūri , tai supranti , kad lievakas atspausdintas.Gal mentai ir nepastebės , bet transportiniai žiūri tikrai atidžiau. Baudžiakas garantuotas. Gal būt aš klystu ir tu kažkokiu stebuklingu būdu pardavinėji jas pigiau , na panašiai kaip parduodu 100 litų nominalo kupiūras už 70 litų . Mistika kažkokia gaunasi . Dėl čekio , ar sąskaitos faktūros , tai kelyje jos tikrai nereikia , nebent turite vienos dienos vinjetę , kuri galioja 24val. nuo pirkimo momento. Tokiu atveju turite turėti čekį , kad įrodyti pirkimo laiką.
  4. Iš anksto dėkoju visiems kolegoms už naudingą informaciją. Mano atveju gal jau ir nieks nebepasikeis , bet vogtų daiktų supirkėjų yra begalė ir tik pas juos papuola visos vogtos transporto priemonės ar jų detalės .
  5. Kaip tik nepervelu , dabar mažiau saugosis . Ankščiau nelebai kriminalistai leido skelbtis. Na matot , kažkas kažkur kažką matė , ar panašiai , vistiek kažkia info išplauks , kad ir kokia .
  6. Liūdna tema , bet turiu parašyti. Sausio 9 iš garažo namuose labai naglai pavogė Suzuki Kingquad 750 2009 metų ir Ca-Am Renegade 800 2007 metų . Kaune siaučia grupuotė , kuri vagia pagal skelbimus parduodamus keturačius ir motociklus. Turėtumėte pasisaugoti , nes profai rimti , nelaiko nei spynos , neis durys. Mano atveju taip ir buvo , signalizaciją įsivedžiau tik po vagystės . Įmesiu nuotraukas , maža ka , gal kas jau nusipirko kaip nevogtą ir net prisiregistravo , nes mūsų žemės ūkio transporto priemonių registracija yra labai korumpuota ir priregistruoja su perkaltais numeriais , ar panašiais dalykais. Jei netyčia kanors užmatytumėte skolingas tikrai neliksiu. Mano alio 860014282
  7. Kažką reikės konstruoti , šiaip ar taip kolkas mašina važiuoja ir gan neblogai. Užkabinau spyruoklę ant vesgeito ir slėgis daug maž normoje. Kuro sanaudos pasitvarkė , eina tilpti į 12-13 litrų.
  8. Bijau kolega nuiminėti , nes mašina taps nevažiuojanti. Diržas bendras eina. Galvoju pirkti ir tiek.
  9. Gedimas nustatytas :cheer:/> Neveikia vakuminė pompa. Dėdė klevas paskolino manometrą ir užlaužus vesgeitą iki galo slėgis atsirado virš baro (važiuojant), o prijungus prie vakuminės pompos vos vos 0,2 . Vesgeitui tiek neužtenka. Jieškau vakuminės pompos . Gal pas ką nors lentynoje guli ir verkia :rolleyes:/>
  10. Šitame modelyje EGR nėra , bent jau tiek džiugu. Turbinos ašelė nei klybt! Išilginio klybėjimo visiškai nėra , aukštyn žemyn vos vos. Nu bet stebūklų nebūna. Kažkoks marazmas vistiek sėdi.
  11. Panašu kad turbinai mišios. Užlaužus vesgeitą iki galo pasigirsta šioks toks pūtimas. Šiek tiek pagerėja ir trauka. Manau jieškosiu tūrbo. Dar aišku reikėtu pamatuoti , kokį slėgį kelia.
  12. Ką tu ten diagnostikoje pamatuosi , žinai kaip pas juos , greitai greitai Bandysiu ryt mechaniškai (vesgeitą) uždaryti ir pasistatyti manometrą. Bus viskas aišku. Gerai suprantu , kad už 3500 eurų nenupirksi gero 6.5TD suburbano. Teks po truputį davesti .
  13. Šiandien prijungėme prie originalios diagnostikos. Visi parametrai kaip ir normoje išskyrus turbo slėgį. Jo tiesiog nėra Diagnostika rodo atidarytą (vesgeitą). Jis vakumą gauną per (map) sensorių . Pabandžiau atjungti (map) sensorių . Niekas nepasikeitė. Bus kažkas su vakumine pompa . Todėl ir nėra normalios traukos.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.