Pereiti prie turinio

Frontera A 2.3 td tepalo spaudimas


vmmltu

Rekomenduojami pranešimai

Tepalas ir filtras pakeisti, ne daviklis (matavau su manometru), krumpliaraciai atrodo puse velnio (nematavau, apsukau kitomis pusemis), voztuvas prisitrynes kaip ir gerai, spyruokle gera, be to slegis krenta palaipsniui sylant tepalui. Po ilgesnio vaziavimo 90 km/h (temperatura virs skales vidurio) matuota iskarto: 800 rpm - 0,5 bar, 2000 rpm ~ 1,5 bar, 3000 rpm - 2,4 bar, 4000 rpm - 3 bar. Dabar pagalvojau, kad galbut, tik galbut gali but per auksta tepalo temp. kazka esu girdejas apie tepalo ausintuva siame variklyje. O del daliu rytoi butinai pasuksiu ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va - o tu sakai ''viskas patikrinta"  :) 

 

Kas dar būtėnt dėl tepalo pompos tai dangtelio išdilimas ; nuo ilgo darbo dantračiai palieka ant jo išdrožimą kuris tikrai nepadeda slėgio buvimui. Gydymas tuos vietos ; arba šlifuoji su staklėm dangtelį , arba keiti sveiku.

Toks dalykas kaip tepalo aušintuvas turi būt tavoj mašinoj bet dar nereiškia kad jis veikia.

 

Beje , slėgiai ne tokie jau ir tragiški šiam varikliui ba būna ir blogiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir dar apie tepalo slėgio stygiaus priežastis ; patarčiau nusiimt karterį ir pasitikrint ar neužkištas tepalo paėmėjęs ba per tiek laiko velniai žino ko gali prisirinkt karterį .

Toliau gi tęsiant temą apie priežastis iškyla klausimas kas per tepalai ir kieno gamybos naudojami ir kieno gamybos filtras.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Sveiki. Esu naujokas čia. Isigijau Fronterą A Sport 1997m 2,5TDS variklis crysler . Rašau čia kadangi surišta su tepalais. pas manę tepalo daviklis dviejų kontaktų, lemputės laidas pajungtas, o davklio laido nėra. Iš visos pynės net nežinau kuris turėtų būti. Gal kas turi schemą, ar bent gali pasakyti, kokios spalvos laidas jungiasi į daviklį.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.