Pereiti prie turinio

Kaip pakelti NIVOS prieki?


egiss

Rekomenduojami pranešimai

Per aukštai, pakaba visai nedirbs. O prostafkes tai reikia pas frezuotoją užsakyt. Pasagos formos su trim skylutėm varžtams. Derdasi tarp šarnyro ir šakės.

Nebūtinai "prastafkes", galima sudėt kelias trikampes šaibas, kurios paprastai būna tarp šarnyro guminės apsaugos ir poveržlės su veržle :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ir standartiškai tos spyruoklės atrodo "kreivos", tai ilgesnės atrodytų visai išlinkusios į išorę ir būtų gerokai lankstomos, o ne tik spaudžiamos...

 

A.

 

Jei tik pora cm, gali po spyruoklėm padėt paaukštinimus. Jei nori kokius 5 cm, tada perki Volgos spyruokles, nupjauni 1,5 apvijos ir statai. Arba perki naujos Chevrolet Niva spyruokles ir statai. Taip pat tada reikia po šarnyrais padėt 2-3 cm storio "prostafkes".
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

Idomu ar užteka 1.7 varikliui smarves sukti tokius sunkius Medved ratus? Jo nagrinėjau as ta tinklapi "ladaniva...." kaziek raso kad kenkia pakabai, bet kad minimaliai iškelus- neraso, kad bus kajuk granatom ar šarnyrams.Todėl ir lieka neaišku ar kelti porą cm.ar palikti kaip yra.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurint koks tikslas yra kelti...

Gali kelti spyruokliu saskaita, bet reik nepamirsti prailginti amortizatoriaus antraip jis nedirbs, bei paversti spyruokles apatine lekste, kad ana nebutu perdaug issivertusi. Minusas - vaziuokles eiga sumazeja, apkrova ant pusasiu, sarnyru.

Galima leisti zemyn visa "traversa", tik tam reiks daugiau resursu ir perdarymu. Pliusas - neissikraipo naturali geometrija vaziuokles. Minusas - pr. reduktorius lieka tokiam pat aukstyje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nivos išvis niekur kelt nereikia. Buvau vieną pakėlęs 20 cm. Vargas o ne važiavimas. Padidėjęs pravažumas neatperka standartinio komforto praradimo. O visokie šarnyrai , tai išvis po kiekvieno pasivažinėjimo keist reikė...

pas mane slenkstis nuo zemes 70cm ir niekas negriuna ir wiskas laiko

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.