Pereiti prie turinio

Moto

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Moto's Achievements

0

Reputacija

  1. Cia kam "portinimas" yra nuo rus. zodzio "portit'".... Imesiu pora foto is paskutinio bandymo musu garazo produkto. Variklis 1.2, kuriame originaliai turi buti 64ag (5600rpm), ir 87Nm(3400rpm), su'portin(gadin)ta galva, kuro padavimas, +turbina
  2. Nivistai geriau perdarineja razdatke iki 3:1. http://www.ladaniva.co.uk/baxter/resources/TC_mods.htm
  3. Tamstai dar neatsibodo? Tas pats "kolxoznikas" lada klubo gretose buvo ismegintas su 1.3(small stroke) ir su 1.6(big stroke) varikliu. Su 1.6 bloku jis nei velnio nedirbo aukstu sukiu diapozone. O 1.3 variklyje atvirksciai. Kadangi zinau, jog Giedriuz vazinejo su 1.3(1.4), tai darau atitinkama prielaida.
  4. Na ziurint kuris variklis, jei "small stroke" tai jis "stebuklingai" aukstasukiu patampa.
  5. Tuo paciu sekmes tobulinantis tos pacios tolerancijos
  6. Ne, tikrai girtis nenoriu ir nesigiriu, nes nesu tos srities specialistas, ir perdarineti visko nesiulau, tiesiog zigulis variklis turi nemazai restriktoriu, kurie normaliame variklyje ispresti gamykliskai. O kas del standartinio variklio - mersedeso is nivos nepadarysi, bet pokytis jauciasi. O "Velenuka normalu isidek" reiskia ant standartinio variklio uzsidet nestandartini velenuka, "fazes susireguliuok" reiskia, kad tas nestandartinis velenukas su standartine zvaigzde ir taip neuzsideda, nes nulines "mietkes" neatitinka, o pasieksperimentuoti ir susirasti sau optimalia jo pozicija tikrai neprosal.
  7. Prasom papasakoti kokia sistema (honda, bmw, porsche etc...) dirba ne velenuko stumdymo principu?
  8. Labai subjektyvus dydis yra "didelis efektas" Visu pirma buvo isbalansuotas, susvertas visas variklis, istiesintos bloko plokstumos ir ašiškumas, "portinta" galva (atpalaiduotas isiurbimo traktas), lengvinti svaistikliai, visos zvaigzdes, lengvinti voztuvai, "tarelkos", sudetos viengubos voztuvu spyruokles kurios buvo siektiek labiau suspaustos. Prie tokio setup'o uzdejus standartini velena fazes gavosi ciut ciut velyvos, nes buvo zemintas blokas ir galva. To pasekoje gavos labai neblogas sukimo momentas zemuose sukiuose, bandyta buvo su paprastu ziguliu, apsuku darbinis rezimas nusileido per 1000~1500 zemyn, buvo galima jungti aukstesny begy ir trauka islikdavo. Uzdejus reguliuojama zvaigzde ir grazinus faze atgal ar net siektiek paankstinus, variklis zymiai geriau pradejo dirbt aukstu sukiu diapozone, o prie zemu pasidaro "tupas".
  9. Netrumpinsi ir neilginsi, o tiesiog ankstinsi/velinsi kas praktikoje parode, kad duoda labai dedele itaka toms pacioms charakteristiku kreivems(su standartiniu velenuku). O kas del nestandartiniu velenuku, tai placios fazes nebutinai duoda sukima prie zemu. Yra daugybe velenuku ir daugybe tu velenuku parametru - voztuvo atidarymo trukme, isiurbimo ismetimo persidengimas, kumsteliu atakos kampai, voztuvo pakelimo dydis ir panasei. Kaip pvz: DYNACAMS "14-tas" zemasukis velenukas nivai turi labai maza faziu persidengima laipsniu atzvilgiu, ir tos pacios fazes trumpos, ismetimas atidaromas gerokai veliau negu standarto, o isiurbimas uzdaromas gerokai anksciau. Taciau del didesnio voztuvu pakelimo ir atitinkamos kumsteliu formos, voztuvai buna per 0,4mm daugiau atsidare faziu persidengimo metu.
  10. Gerai prajuokinai Ogi Tavo pacio rankos, uzdejusios reguliuojama zvaigzdute ir pasukiojusios i kazkuria puse paskirstymo velenuka. ))) O "dlia osobenno..." realus pavyzdys - "vanusas", skirtumas tik kad ten atskiri velenukai ismetimui/isiurbimui (http://www.bmwmotorsports.org/BMW_docs/m62tu.pdf)
  11. uzeikit i ladakluba kartais ir susirasit uz 150~200lt
  12. Haha taip ir tikejausi, kad kazka panasaus parasysit, taigi prasau eikit patys ir skaitykit tas knygas, nes "dvoikes" turbut rinkot mokyklos suole Pradzioj pasiskaitykit kokia itaka sukimo momento bei galios ir apsuku kreivems turi paskirstymo velenuko sukiojimas (velinimas, ankstinimas arba tas pats faziu keitimo irenginys kuris tik nivoj rankinis ), tada pasiskaitykit apie atmosferinio variklio fazes ir ju persidengima. Voztuvu laisvumas sukimo momento nestumdo apsuku skaleje ir to nieks neteigia, bet apgailetina ziuret, kai vaziuoja niva nu svelniai tariant "kalanciu" varikliu offroade ir skunciamasi, kodel ji nevaziuoja
  13. Iš ko taip sprendžiate? Interneto platybėse tikrai nepasiklystu, daug daugiau laiko tenka garažui ir praktikai
  14. Daugkas dar priklauso koks variklis nivoj stovi. Beje www.niva4x4.ru pilna prirasyta ka reikia daryti ir ka reikia statyti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.