Pereiti prie turinio

NT II/ Maverio priekiniams zibintams yra alternatyva


Rekomenduojami pranešimai

taigis.. visi kas zino NT II ir maveri, zinom, kad brangiausi dalykai yra gr. dezes ir priekines faros :lol: naudota fara 400 lt , nauja 650 lt... , man per pusmeti isduzo du kartus kaires puses fara , ieskojau per srotus. bet 400 lt buvo biski gaila, todel pirkau angliska uz 50 lt, po to vel duzo .. :lol: musu forumietis Vilkas patare, kad tinka nuo vw pasato 89- 93m. stiklai... ir ka gi.. pamatavau... panasus .. aisku skirtumas yra, bet jei pakeitus abu stiklus, tai viskas ok, konfiguracija ta pati.

Pakeiciau .. buvo viskas ok, bet per pabrada per greitai ilekiau i duobe, ir kadangi bamperis buvo keltas, tai nuos smugio stikliukai isbyrejo :twisted: kaip as dziaugiausi, kad tai buvo pasato stiklai, nes abiem farom stiklai kainuoja tik 50 lt :lol: turguj dar pigiau.... tai va... kam reikia faru, jamat pasato stiklus ir klijuojat :idea:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 74
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

NT II/ Maverio priekiniams zibintams yra alternatyva. O siaip mintis gera, jeigu tai galima padaryti. Reiks ju uzsipirkti ateiciai..

 

taip jau esu padares, kai istatysiu naujus stiklus, nufotkinsiu... atrodo kaip originalai, ka reikia padaryt pakalt biski sparno vidine briauna, bet tai pateiksiu veliau su foto reportazu 8)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jaigu kas zada dauzyt kas savaitgali maverio prieki :fanaras: :roll: siulau varianta uz 50lt. [VW JEETA faros po 20 lt.+ NISSAN SUNY groteles 10lt.]ir viskas beveik idealiai.... :fanaras: :girtas: :shock: :roll:

 

na tas jetos idealumas toli nuo pasato istatytu stiklu :lol: is tolo gal ir nieko ... :roll: kad pasato stiklai vietoj originalo istatyti, sunku atskirt, kai pasikeisiu stikliukus i sveikus, imesiu foto ... o grotos maverio nebrangios, kadangi tinka ir nuo anglo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerb. Hunteri, gal jau parodysi foto reportaza apie zibitu pakeitima Maveriui? Idomus travo sprendimas...

dar po pabrado nepakeisti :fanaras: krize .... :lol: darbo padaugejo, laisvo laiko ir pinigu sumazejo , bet poryt varau i gariunus, reikes pora komplektu uzsipirkt , ten pigiausia ... siaip galiu ryt imest foto dabartiniu ... vienas beveik sveikas, kitas nelabai, na gal vaizdzialy susidarysi :D

P.S.

parduodu originalu sveika , europini desines puses faros stikla :roll: 8) :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 6 mėnesių...

jo, butent pirmukas :)

 

bande kas nors toki pakeitima?

prisiskaitei teranoirkustk forume :) ten pas juos detaliu kainos kosmines, o cia lietuva... is bedos siaip galima, jei naudosi auto savo malonumui, per kuri gan daznai byres faru stiklai... tada tokiu atveju galima biudzetini varianta sumastyt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir chier nureguliuosi sviesos srauta, pievas rodo... gali but niuansu su TA

Gedai jei pameni kai as tau ta dalyka pasakiau kad tinka nuo passato faros stiklai zmogus kuris man tai pasake aiskino kad susireguliuoja nezinau kaip ten istikro yra nes pats sau nesu to dares.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...
  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.