Pereiti prie turinio

kas geriau OF Asport ar OF Bsport


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 125
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Reiks surizikuot ,o kas cia blogo jam nutiks ,jei pareis deze, susitvarkusiu ,po dumbla nemaudau,ziema kelia nusibraukiu ir tiek jei lengvajai liudnoka pasidaro,ir visas jos darbas man uztenka ka ji suveba.Manau baisiai neapsiriksiu.

O kodel galvoji butent apie automata, juolab, kad ne kasdien po miesta drozt ir plius dar sniega nusistumt, tai mechanine kaip tik tokiu atveju?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

asmenine patirtis tokia: smagrati automatui B modeliukui sunku rasti ,taipat detaliu deficitas yra nemazas,pradedant nuo variklio pagalviu ir baigiant visom kitom dalim.Daliu deficitas nemazas,kainos dideles.Taciau yra galimybiu rasti tinkanciu nuo kitu markiu ir modeliu,bet tai jau didelis hemarojus.Modeliukas su raide A(man mazai pazystamas)kazkiek paklausesnis,daliu daugiau,kainos ne kosmines.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man nesvarbu su kokia deze, tik kad sport nekazka isvis yra,nes reikia masinos man i norge,tai OFB paliksiu zmonai i darba vazinet,o as su jos i kelione,nes OFA mano paprastute su purvinem padangom,pakelta ,jei baisu vaziuoti kai prie lengvos pripratusi tai del to B sport reikalinga ,nes del saves trecios masinos nenoriu seimoje pirkti tada isvis mano zaibas stoves dykai ,del to ir noriu konfortiskesnes savo buhalteriai kad duotu savo.vo takyje piragi hebryte savo kantru zirga reiks parduot

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip skirtingai masto tos moterys...manoji pradejo vazinet nuo mano dzipo 33" ratais, dabar apie lengvas masinas ne i kalbas nesileidzia. sako nieko as nematau lengvojoj, atrodo subine ant asfalto sedi, visi lipa per galva, baisiai nesaugu man vaziuot :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.