Pereiti prie turinio

samurajui tinkantys galingi generatoriai.tema uzdaryta.aciu


bambalas78

Rekomenduojami pranešimai

patarkit ka det nuo kokio bolido kad nereiketu perdarinet nieko ar jei perdaryt tai kuo maziau, bet kad tilptu i seno genero vieta, reikia ismaitint 9,5 xp WARN, ir koki akuma ikalt (pigu gera gelini :))

 

kas skaitys paaiskinu del gelinio akumo; suzinojau kad gelinis akumas nera skirtas dzipams kaip kad isgirsit is daugelio dzipistu, spotui ir kitokiems velniams skirti spiraliniai akumai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hyunndai lantra-pora saibikiu apacioje,3cm ilgesnio dirzo,net skywas tiko :D tik pajungiant nesudegint reiktu, atwirksciai -spalwos laidu :D bet vien generatoriu problemos neispresi reikia butinai ir akumo dideles talpos 8)pasigerwinsi 5-10 min ir labanakt :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir man atrodo kad uzteks. Pas mane automobiliukas naudojamas kasdien, del to man to 110-es amperu genero uztenka, ne karta ir pats traukiausi ir kitus traukiau tikrai didesnius niegu as, vis reikejo ieskoti kur prisirist :) Giliai as nelendu, o pakatuskem pats tas ir investicijos minimalios gavosi ( 70 lt generas + 13 lt ilgiasnis dirzas ). Tik dar reikes laidus nuo genero iki akumo storesneis pakeist arba papildoma dadet, vis kazkaip nesusirosiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.