Pereiti prie turinio

Lasf kaišioti pagalius gal rengiasi


jeepcherokee

Rekomenduojami pranešimai

kodėl ? pakomentavo kaip jiems priklauso...

 

Jie pakomentavo gal kaip iš savos pusės bet, jie neturi jokios teisės įtakoti varžybų organizatorių kurie rengia bele kokias varžybas, gal kada ir mūsų 4x4 varžybos išaugs iki Dakaro lygio kad ir mažu skaičiumi, kada reikės ir teisėjų ir apsauginių ir kitų atsakingų asmenų bet tikrai Lasfo pagalbos tam neprireiks o ypač kai 4x4 komitėtę sėdi grybas, tad darėm ir darysim kaip priklauso su savom taisyklėm
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lasf tokie sventuciai   tik per ju priziurimas varzybas nukentejusiu turbut yra daugiau negu per ruklos xtreme slalomus ar dragus :D dar nekalbant apie kai kurias betvarkes..
Kitas dalykas, ruklos slalomuose budavo betvarke? kiek buves atitverdavo, visus perspedavo kur galima statyti, kur ne, kur turi but saugus atstumai, kad nedaryti aikstele draskymusi. Bet ar zmones linke klausyti?  jie zino geriau kur jiems reik stoveti, lenda uz juostu, vaziuoja kur jiems patogiau. Aisku su visais nesukovodavo... is neoficialaus renginio neisvysi, poligone teise turi but.
Nebuvau, bet atsiliepimai is buvusiu kad ta mergina kuri nutrenke orgnaizatoriu net ne dalyve. Ji norejo pravaziuoti trasa (ne pirma karta) kur ji neturejo but, o  organizatorius bande sulaikyti, tai ji paspaudus gaza i ji trenkesi. 
p.s. xtreme veikejai teige kad po sio ivykio gali but uzdraustas civiliu ivaziavimas i aerodroma, netik lengvosiom ;) nezinau kiek tai tiesa.

Redagavo Fregis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai per jų renginius su visom dalyvių licenzijom, saugos planais ir teisėjais įvyksta nelaimė, tai tada kalti žiūrovai, dalyviai ar oro sąlygos, o kai nelicenzijuotose varžybose kažkas įvyksta, tai toks jausmas, kad jei lasfui būtų už tuos atšviestus, jau 15 metų, saugos planus organizatoriai sumokėją, būtų sulaikę tą kiaunę užvažiuot ant organizatoriaus. Reikia pripažint, kad visur yra nevispročių ir nepastatysi prie kiekvieno apsaugos, o kaip situacija rodo, kad ir pastatysi, tai pervažiuos :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Tai gi duonos kasni is burnos islupo.Cia va eme ir surenge... Pasakeleje nuo seno visi zino: tam dave, tam dave, o va sitiem ziurek ir neliko. Jo, dabar bek, mokek kad leistu, isigyk leidima, pasisamdyk teiseje... zodziu toks sudas su ta lietuva. Niekas realiai lietuvoje negamina pinigu, visi juos atimineja vieni is kitu. Cia tvarka? Amziu amziais vyko tos lenktynes, mano draugas "keliu velniu" klubo prezidentas,kitas isvis, mano klasiokas buves. Zinau kokios varzybos buna ir kaip buna. Viskas buvo gerai, tol kol veplos ne pradeda cirkintis noredamos kazka parodyti. O ta LASF apsisikti kniupscia turetu, cia ne visuotines lenktynes kazkokios, ne kazkieno reklamos, ne dar velniai zino kas, cia eiline sueiga vairuotoju, norinciu pasigilinti vairavimo igudzius, neeismo salygomis, niekam nemaisant. Keliuose burdakai, parkuojasi stotelese, o cia kimba kai zmones nuosaliai tvarkingai renginukus sau darosi niekam nemaisydami. 

 

Va kad su debilais kovoti reikia, tai faktas, geriau isskirtu lesu kad atitvarai butu ne nuo lenktyninyku i zmones, bet nuo debilu i track'a...  Uztektu buldozeriu pylimus sustumti, ir nors XDrive bus tas BMW, per pylima neperlips. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.