Pereiti prie turinio

cross

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas cross turinys

  1. Sveiki, šią vasarą norim aplankyt Rumuniją, 4 dienas pavažinėt po kalnus ir porą dienų paturistauti. Kas gali pasiūlyt gidą kalnuose ir ką Rumunijoje būtina aplankyt?
  2. Sveiki, planuojam važiuoti turistauti Latvijoj, gal gali kas pakomentuoti, kas tikrai žino, ar galima turistauti ir automobiliais važiuoti Latvijoje pajūriu? Nes daug gandų, kad tikrai gali važiuot Latvijoj palei jūrą, bet kažkaip norėtūsi tikrai įsitikinti.
  3. Ar Lietuvoj kas gamina stumuoklius, nes Kaune autotechnika nebegamina, kaip supratau. Reikia pagaminti traktoriui viena stumuoklis.
  4. Kaip su tokia organizacija tiek metų neužsilenkia tie renginiai, niekaip nesuprantu.
  5. Visi jie rudyja, gi ketus, bet jei gerai per kelis kartus atkaitinsi, nerudys kol nepažeisi sluoksnio. Pilnas internetas kaip atkaitint, bet kiek aš kartų daręs, tai darant orkaitė pats geriausias rezultatas. https://darauble.wordpress.com/2016/02/20/ketaus-keptuves-paruosimas-ir-naudojimas/ Renkantis žiūrėk keliems žmonėms gaminsi, nors šiaip kuo didesnis tuo patogiau gamint.
  6. Tą išdrožtą salelę kaip suprantu sutvarkys tie gudročiai, kurie bandė ja važiuot?
  7. cross

    degiklis

    Pas mane irgi Armino stovi granulinis katilas, nei vieno blogo žodžio
  8. Nežinau pas mane kabo iš Senukų miške prie medžio prikabintas jau 3 metai, niekas ten neišbėga.
  9. O kas ten tam plastikiniam gali neveikt?
  10. Parduodu ruloną stiklo audinio, kaina 40 eurų ir smėliasrovę 10 eurų, galima sakyt nenaudota, yra vienas atsarginis keramikinis antgalis. Vilnius 865464697
  11. Mano nuomone, kaip pats organizatorius bendrauja forume ir bendravo su renginio potencialiais dalyviais, toks ir renginys gavosi Jei tu organizuoji renginį, tai tu kažkam siūlai kažkokią prekę- paslaugą, tai turi atitinkamai bendraut ir taikytis prie savo "klientų", o ne siūst kiekvieną, kurio auto spalva tau nepatinka, jau nešnekant apskritai ar gali kilt noras važiuot pas kažką, kuris kiekvienoj temoj ant visų drebia purvus
  12. Pasiskaitai tokias temas, tai net į forumą daugiau eit nesinori O tokį forumo vaizdelį sukuria keli forumiečiai pastoviai reiškiantys savo nuomonę.
  13. Man tai linksmiausia, kad niekas nesisega diržų ir visi iškrenta besiverčiant
  14. Pradžiai su brake cleaner'iu bandyk jis garina tepalą, išvalęs esu ir įsigėrusius tepalus, aišku labai didelių stebuklų jis nepadarys.
  15. Nusipirkau senai žiūrėtą daiktą, bet pasinaudojus pusdienį supratau, kad jis man ženkliai per didelis, nelimpa prie rankos Tad parduodu kruger & matz drive 4 atsparus smūgiams ir vandeniui, ganėtinai neblogi techniniai parametrai, galiojanti 2 metų garantija Lietuvoje, dvi SIM kortelės, labai konkurencinga kaina, manau už tokią sumą nieko panašaus nenupirksi. Kaina 205 eurai Vilnius, bet galiu siųsti į kitus miestus. Info https://www.varle.lt/mobilieji-telefonai/ismanusis-telefonas-kruger-matz-drive-4--1505983.html?gclid=CPKxv5Thz88CFcLVcgodQxEPPA https://www.youtube.com/watch?v=scbbdNh8Qw8
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.