Pereiti prie turinio

NP kuro sistemos gedimas


Rekomenduojami pranešimai

Turiu problema su 91m NP 2,8d., kuro sistema. Problema tame kad pradejo uzgesti variklis, tai pradejau nuo filtro keitimo bet nepadejo nes kiek uzpompoji tiek ir dirba ir ima apsukas, bet kelios minutes ir vel uzgesti. Isleidau kura is bako, dyzelis svarus jokiu varliu, prapuciau vamzdeli nuo bako iki filtro ir vistiek taspats kol uzpompoji tol dirba, kelios min ir uzgesta.

Tai reikalinga konsultacija, arba reikalingas meistras kas gali tai sutvarkyti Vilniuje.

Tel. 8652 80909

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 55
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Pirmai pradžiai pasitikrink kuro vamzdelį kur nuo bako iki filtro eina - labai mėgsta anas surūdyt .

Toliau ; įėjimas į baką - retesnis varijantas bet irgi mėgsta prakirmyt.

Pompa ant kuro filtro - kartais prakiūrsta membrana ir per ją gaudo orą.

Kalibruotas štuceris per kurį gražinamas kuro perteklius iš siurblio - jei kalibruota skylutė užsikišus ir nepraleidžia kuro tai labai panašius fintus pradeda variklis išdarinėt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo.klevas atsake teisingai, pradeciau nuo kuro filtro keitimo ir padavimo magistrales praputimo.po to po filtro pajungt kanustra, po to tarp magistrales ir bako pajungt kanistra, po to ardyt kuro paemima bake, ei kiekvienas ankstesnis budas nepadejo

Redagavo Rojer07
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kad nepritraukta būna (bent pas saviškį to nepastebėjau) , čia jau kyla įtarimas kad paėmėjas užkištas bus arba kur nors šlanga pergnybta arba suminkštėjus nuo kuro ir susiploja kai pradeda siurblys traukt kurą. Tokiais atvejais kai nėra lengvo kuro praėjimo pompelę pritraukia.

normaliai pompa nebuna pritraukta 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na galu gale pasileido mano Ispanas, tai pasirodo vamzdelis ar slangute nuo bako iki filtro nepraleisdavo kuro. Atjungus nuo filtro ir puciant viskas atrode kaip ir ok, o kada siurblys traukdavo kazkaip uzsikisdavo. Dabar nauja pajungem ir dirba be problemu.

Dekui visiems uz info.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

gal nesupyks autorius kad cia parasysiu,patrulis 95m 2.8td gal kas zino kas per liga ir koks gydimas butu,pries gal kokius 5m. kuro siurblio tarpine pradejo leist,tai pakeite tarpine ir po remonto prasidejo linksmumai,apsukos isniekur nieko pacios tai padideja tai dreba variklis ir su patsosu prisuki kad dirbtu variklis tai po kiek laiko jau kauke variklis tai atsuki patsosa tai pokurio laiko vel dreba ir tep zaidziama su patsosu,aisku kaskap nedasiruosiau pasjuos nuvaryt,po keliu metu nuvaziavau tai jie sake priedo kaskokio insipylk ir bus gerai dukart pasjuos buvau po ilgu tarpu ir tapaty pasake,ir sakiau kad iskart tep pasidare po siurblio remonto,priestai gerai buvo,nes dar net patsosa iki galo susukus jau nepadeda dreba,reik jau pedalu gaza spaudyt,gal kas zino kas galetu buti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.