Pereiti prie turinio

Ramunas123

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Ramunas123's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal kas gali pakonsultuoti kaip pasidaryti ispanui galinio tilto blokiruote. Kaip ant tilto ir yra LSD lipdukas, tik kazkaip nelabai veikia. Gal galima kazkaip padaryti mechanini klokavima.
  2. Sveiki, noriu registruotis renginiui 25d Ramunas (Vilnius) Nissan Patrol
  3. Na galu gale pasileido mano Ispanas, tai pasirodo vamzdelis ar slangute nuo bako iki filtro nepraleisdavo kuro. Atjungus nuo filtro ir puciant viskas atrode kaip ir ok, o kada siurblys traukdavo kazkaip uzsikisdavo. Dabar nauja pajungem ir dirba be problemu. Dekui visiems uz info.
  4. Sietuko nera, tiek padavimo tiek gryztamo vamzdeliai gerai. Dar klausimas ar pompa ant filtro kai masina uzvesta turi buti pakilus ar pritraukta, nes pas mane buna pritraukta. O tai gal kas zinot meistra Vilniuje, nes Mariu Takas jau nuplauke, tuoj ir Salako raistas praeis.
  5. O jeigu būtu pompos membrana trukusi ar ji tada pompuotu, nes dabar tai pompuoja.
  6. Turiu problema su 91m NP 2,8d., kuro sistema. Problema tame kad pradejo uzgesti variklis, tai pradejau nuo filtro keitimo bet nepadejo nes kiek uzpompoji tiek ir dirba ir ima apsukas, bet kelios minutes ir vel uzgesti. Isleidau kura is bako, dyzelis svarus jokiu varliu, prapuciau vamzdeli nuo bako iki filtro ir vistiek taspats kol uzpompoji tol dirba, kelios min ir uzgesta. Tai reikalinga konsultacija, arba reikalingas meistras kas gali tai sutvarkyti Vilniuje. Tel. 8652 80909
  7. Gal galetumet daugiau info del generatoriaus nes siandien norejau pirkti kaip sako pardavejas nuo Tarcan 2,9 d., bet net tvirtinimas visiskai netinka.
  8. Vėl reikalinga konsultancija, keliata kartu ilgiau panardzius po vandenų ir daugiau padirbus gerve numirė generatorius. Ka rekomenduotumet, ar ta pati tvarkyti ar kažkokį rimtesni statyti, nes ilgiau padirbus gerve greit iskrauna akuma.
  9. Dar klausimas, ar NP Isnanui galima priekyje vietoj lingiu pastatyti spyruokles kaip pas GR, nekeitus i GR tilta.
  10. Sveiki Klevai , sake kad galetumet pakonsultuoti del NP ausinimo sistemos, kad taip greitai nekaistu.
  11. O tai vienas is variantu kas, pakeisti masina . Butu gaila nes viskas naujai sutvarkyta ir sudeta kruva pinigo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.