Pereiti prie turinio

Dilema: virint ar kitos toliau ieskot variklio galvos?


villis44

Rekomenduojami pranešimai

kiekvienas metalo virinimas, kur jis beatliekamas keicia metalo struktūra. atsiranda itempimai, kai kur užsigrūdina , kai kur atsileidžia. jei ta galva nėra kažkokia ypatinga ir žadi ilgai ir su perkrovimais važinėti, tikrai pirk kitą, bet būtinai nuvežk patikrinti. virinimas gali laikyti , gali ir ne. cia kaip sakoma 5o x50. be to žiūrint kur yra trūkimas ir ar įmanoma kokybiškai nuėmus faskes pasiekti gilų ivirinimą. idealiai suvirinti galvą vargu ar įmanomoma.na nebent jau kokia kosmine technologija

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galva kokius 200 - 400 lt tekainuoja, o suvirns už 300 - 700 lt , priklausomai kur virint, kapsulės viduj trūkiai brangesnis ... ir garantijų neduos. :D ieškok kitos galvos, tik pasitikrink kompu, sumokėsi 30 - 50lt, gal susitarsi dar už mažiau, bet paskui ramiau bus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

icon_exclaim.gif :roll: Num ti ka...

Nuvezu galva tikrint...num ir ziuret ka toliau siulys...patikrina...trukus...siulo virint uz 400-450 lt, nes tipo ten ziauriai trukus, ir labai sunku prieit...nu ir t.t...as blyn susimeciau, sakau laukiam, gal ka rasiu...snektelejau su vienu su kitu zmogeliu ir nusprendziau, kad bandom virint...idomu ar is tikro taip viskas prastai kaip aiskino...pasiimu galva ir vaziuoju pas kitus "svarscikus"...patikrina dar karta, kad pagal save zinot...suvirina...pritrina nuslifuoja...sumku 170 lietuvisku ir bandau det ant savo senuko ir ziuresiu kiek ilgai vaziuosiu!

Ti va...labai jau nepatikima pasitiket dabar tais meistrais...nori pasipelnyt...gi pats i ta galva neilysi...taip ir mulkina... :idea:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:roll: Mano manimui neverta saviškes tvarkyt,nes tai nemaziau,o kaiptyk daugiau apseis finansiškai,beto Mitsu varyklei byjo temperaturos ipač 2,5 ir 2,8 td Iš savo patirties sakau,nes praitais metais buvau susidures su šia problema icon_exclaim.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

teko virinti ne viena galva.mitso trukimai dazn.buna tarp voztuvu.ten yra vandens kanalas 8.5mm.ir lieka plonos sienos.kitokiu galvu kanalai buna max 6.5mm.todel as uzvirinu kanala pilnai ir greziu 7mm. siknarankiai uzvirina ant virsaus ir pasako bus gerai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Kagi ryt vesiu vel tikrint savo MP I galva...katik nulupau...vel dilema...virint dar karta ar jau ieskot kitos...

Ka cia vyrai turi omeny, kad mitso motoras bijo temperaturos..? Temp skirtumo ar temperaturos..? Kazi kas geriau didesnes ar mazesnes temp. termostatas..?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.