Pereiti prie turinio

antanas7777

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    ukmergė

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

antanas7777's Achievements

0

Reputacija

  1. Ukmerges rajone nesigirdi subaru meistro. Gal kas žinote kokiu 100 km atstumu žmogų , kuris specializuojisi subarikais. subaru 2001 metų,. 2 l .problema ta kad šaltas visai nedirba ant laisvu apsukų ir siaip trauka kazkokia labai sumazėjusi. Buna vaziuojant iš viso labai vangiai reaguoja i gazą.
  2. Prieš du metus šitą situacija išsprendziau nusukes kuro padavimo vamzdeli nuo siurblio. ten jau filtriuko neradau , tai puciau kompresoriumi tiesiai i siurbli . matyt kazkur giliau buvo užsineše, . trauka atsirado. dabar vakar vaziuojant pradejo silpti trauka ir po valandos palaipsniui visiskai dingo trauka, kad dzipukas vos pasiekia 25 km val. bandziau praputineti siurbli , nepadejo. užmaitinau iš plastikines talpos tiesiai i siurbli -niekas nepadeda. kas kokių minčių turi kas gali būt ir kaip diagnozuoti?
  3. aš irgi itarineju jog guoliai. kiek jų linke byreti iš karto? ritininai jie? ar verta remontuoti?
  4. nissan terranui 94 metu pradejo kaukti pavaru dėžė . kaukia visomis pavaromis iskyrus 4. ka manot? remontuoti ta pacia, ar ieskoti kitos? kas dazniausiai buna pabire? už kiek galima nupirkti kita deze?
  5. dingo Terrano 1994 metu TD, trauka, siurblys ir purkštukai paprasti dar, neelektroniniai.pradejo valgyti kurą.dūminti nedūmina.būna momentais gerai traukia. kartais pasidaro kaip'' kuolas''turbina veikia, kuro filtra pakeičiau,.kai pradeda netraukti tai variklio apsukos pakyla maximum iki 3000 aps, ir toliau spausk nespaudes gazo. gazuojant variklis neturi aštrumo, vangokai ima apsukas.kas galetu būti?
  6. neatnaujino savo būsenos

  7. kiekvienas metalo virinimas, kur jis beatliekamas keicia metalo struktūra. atsiranda itempimai, kai kur užsigrūdina , kai kur atsileidžia. jei ta galva nėra kažkokia ypatinga ir žadi ilgai ir su perkrovimais važinėti, tikrai pirk kitą, bet būtinai nuvežk patikrinti. virinimas gali laikyti , gali ir ne. cia kaip sakoma 5o x50. be to žiūrint kur yra trūkimas ir ar įmanoma kokybiškai nuėmus faskes pasiekti gilų ivirinimą. idealiai suvirinti galvą vargu ar įmanomoma.na nebent jau kokia kosmine technologija
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.