Pereiti prie turinio

villis44

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Šiauliai
  • Pomėgiai
    Medzioklė

villis44's Achievements

0

Reputacija

  1. Man ir idomu, kada, nes nesu pastebejes, kad pas mane veiktu...
  2. Uzdejau savajam 32" irgi dyzeliukas 2,5 tai galios sumazejo zenkliai, paspaudus akseleratoriu, bet kai miske zenkliai palengvejo vaziavimas... kazka gaudamas kazka turi aukot...
  3. Aisq, o laiko gala aukstai? pakietino kiek? Turiu golf spyruokliu komplekta, idomu, tik ar netiks...reiks bandyt...
  4. Gal kas pasakys kokios tiksliai spiruokles tinka, be moskviciaus? Kazkas cia forume kalbejo apie GOLF...priekines ar galines tinka..?
  5. Sveiki! gal galite papasakoti apie sita masinyte..? Kazkaip nesiseka rasti info... Idomu kaip vaziuoja, kas per tiltu galimybes...kaip junginejas! Kaip laiko vaziuokle, motoras... Busiu dekingas! Gal kas parduodate..? Ruosiuos pirkti!
  6. Kagi...patikrino galvike...ogi sveika... Reik apie kazka mastyt kitka...tikriausiai bloka reikia slifuot pradziai...ir ziuret kas tadu bus...
  7. Kagi ryt vesiu vel tikrint savo MP I galva...katik nulupau...vel dilema...virint dar karta ar jau ieskot kitos... Ka cia vyrai turi omeny, kad mitso motoras bijo temperaturos..? Temp skirtumo ar temperaturos..? Kazi kas geriau didesnes ar mazesnes temp. termostatas..?
  8. Num matot, kadangi savo arkliuka kinkau tik savzaitgaliais kaimi...ti be penktadienio vakaro neprikisiu nagu...bet sita sindroma pastebejau pakeites kuro filtra, ir prasineses per "fiskes" prie interkulierio prikabintas...tai viliuosi ir tikiuosi, kad tai bus kuro siurblio valdimo problemos... :wink: :pirat:
  9. MP I 2,5 TD, daugiau kokia info apie motora galeciau pateikt nzn.... Joa gera mintis, kad bedos su valdymu motoro...gali taip ir but, kad kai per fiskes praejau taip ir dirba keistai... O yra kazkoks mandresnis siurblio valdymas pas situos senukus..?
  10. Taigi... Vel klausiu senu vilku nuomones... Persirinkau motoriuka MP I, virinau galva motoro! Dabar tokia problema! Saltas motoras dirba kaip ir anksciau, bet kai pavaziuoju, uzsyla, uzgesinu, ir po kiek laiko 5 - 15 min. vedu, tai labai negraziai motoras dirba, keleta sekundziu, ir tokie balzgani, bent jau mano akiai dumai virsta...o jai motoras atausta iki oro temp. tai viskas ciki briki... toks efektas pastebimas tik kai pastovi ir vedu silta motora... Tepalas grazus ir norma...antifrizo nepucia lauk...bet vistiek manau, kad teks vel lupti galva i zeme... Taigi laukiu jusu nuomoniu/patirties...pasidalinkit!
  11. :santa: :arrow: :arrow: Traukies vien gerve...
  12. Joa...elementarus fizikos desnis.... as apie ratus tu apie batus... Is kur gaut tiek sroves..? Generatorius ~50A Akumas tiesa paskius nzn kiek...bet manau, kad tikrai neturi 400 A... Ti va klausimas...? Jai jau tiek sroves reikia is kur jos gaut..?
  13. O is kur tiek elektrines galios gauna gerve.. kad ju aprasymuose raso...400A...???
  14. Patebejau, kad jo mitsas graziai gerve nesiojas...o te tik "lupos" prisuktos ar visa gerve..?
  15. Jou...o mitso bakas tai turi vamzdeliu...man labai keista kam tiek daug tu vamzdeliu ant bako...? Gal kas zinot..?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.