Pereiti prie turinio

Ar rūšiuojate šiukšles?


Gezatron

Rekomenduojami pranešimai

nu vat man kilo toks klausimas ar rusiuojate po to kai pastebejau kad yra 3 konteineriai .zalias geltonas ir melynas. bet kai atwaziuota siuksleweze tai juos wisus 3 supila y wiena masina. tai negi ir uzsieny taip? y wiena metu plastmase, kitan stikla, trecian popieriu - o juos wisus supila y wiena kuzawa taip satjant. (atsiprasau del w raidziu, tel rasau greit patogiau). tai wa ir taip jau daugel metu. nafik tada rusiuot. kaiptik matau reklama forume rusiuot ;D

Redagavo Gezatron
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia priklauso grynai nuo gyvenamosios vietos. Kai gyvenom seniau irgi pildavo viską į tą patį tai ir tikslo rūšiuot nebuvo. Na o naujoj gyvenamojoj vietoj tai šiukšles tvarkingai veža, tai ir rūšiuojam tvarkingai. ;)/>

na utenoi ce teip pastebejau kad pila viska y viena kuzava

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visos šiukšlės pakartotinai yra rūšiuojamos savartynuose ir jeigu jos pirminiame etape nebūtų atrūšiuotos nuo organinių atliekų, to tam tikrais atvejais apskirtai nebūtų galima padaryti, o ir sąnaudos būtų daug didesnės.

O rūšiuoti verta ne tik dėl ekologijos, gamtosaugos ir panašių skambių žodžių, bet ir dėl to, kad išrūšiuotų atliekų išvežimas nieko nekainuoja (arba kainuoja gerokai mažiau). Taigi įvertinus, jog organinės atliekos didesnėje dalyje šeimų sudaro tik mažą dalį atliekų, rūšiuoti apsimoka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai,kiek tai įmanoma rūšiuojame,padangas 5vnt nuo asabos per metus prijama aikštelės,apartūra taip pat priima nemokamai,metalai savaime aisku,griekas išmest,kiek blogiau filtrai tepalai nera pas mane ju daug bet vistik kaupesi.

negaliu pakest tokio vaizdo vakar miške:isversta du kalnai visokio šlamšto tiek automobilinio yiek buitinio atvežta jau ne su lengvuske....ir kai pilnos pakelės konteinerių.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent kaune stabių atliekų aikštelėse priima praktiškai viska ir jai nesunkvežimi atveži nieko nei kainuoja nei ka , tik išmest į skirtingus konteinerius reik. O nebūtina visko ir į tuos konteiniarius mest, turint daugiau vietos ir pataupius ant alaus galima gauti į ekotaška pridavus, nesuprantu tų kurie rizikuoja vešdami šiukšles į miška , kai galima viska stambiagabaritinėse aikštelėse dykai priduoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.